τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 24 Δεκ, 2016 | Τιμή: €130 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ – ΠΗΛΙΟ»

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 24/12/2016 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ ( ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ) - ΒΟΛΟΣ.(245χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων και επιβίβαση στο πούλμαν. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη σε μία από τις παλαιότερες πόλεις του νομού Τρικάλων με πλούσια ιστορία από την αρχαιότητα, τα Τρίκαλα. Η πόλη, χρωστά κατά πολύ τη σημερινή της ομορφιά στο γραφικό ποτάμι του Ληθαίου, που σύμφωνα με τη μυθολογία είναι ο ποταμός της Λήθης. Επίσκεψη στο Χωριό του Αη Βασίλη στο «Μύλο των Ξωτικών». Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στο πανέμορφο αυτό χριστουγεννιάτικο τοπίο όπου το παραμύθι των Χριστουγέννων έχει πάρει σάρκα και οστά. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για μια από τις ωραιότερες πόλεις και σημαντικό λιμάνι, το Βόλο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ σας προτείνουμε για ρεβεγιόν σε παραδοσιακό εστιατόριο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ΜΕΡΑ ,ΚΥΡΙΑΚΗ, 25/12/2016, ΒΟΛΟΣ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΧΑΝΙΑ - ΒΟΛΟΣ.(52χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο στολίδι του νομού Μαγνησίας με τα πανέμορφα χωριά, το Πήλιο. Πρώτη μας στάση στην Μακρυνίτσα, από τα πιό ονομαστά Πηλιορείτικα χωριά, με πλούσια ιστορία, καλντερίμια και αρχοντικά σπίτια, αντιπροσωπευτικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αμέσως μετά επισκεπτόμαστε την Πορταριά. Σημαντικό τουριστικό θέρετρο χειμώνα-καλοκαίρι, όπου η θέα είναι καταπληκτική στον Παγασητικό Κόλπο. Επίσης θα δούμε τον μικρό καταρράκτη πλάι στον κεντρικό δρόμο, την Παναγία Πορταρέα και το μοναστήρι του Αγ. Ιωάννου του Πρόδρομου. Ακολούθως, θα επισκεφθούμε τον ορεινό παραδοσιακό οικισμό, τα Χάνια με τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Στη συνέχεια, επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βόλο. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη του Βόλου, φωτισμένη και στολισμένη κάτω από την εορταστική ατμόσφαιρα. Διανυκτέρευση.

 

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ,26/12/2016 ,ΒΟΛΟΣ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.(300χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με άφιξη στην Ελάτη. Πρόκειται για ένα χωριό παραμυθένιας ομορφιάς. Εκεί θα θαυμάσουμε, τον οικισμό με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια και τα πλακόστρωτα. Συνεχίζουμε διασχίζοντας μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στα έλατα φτάνοντας στο Περτούλι, ένα από τα ωραιότερα παραθεριστικά κέντρα της Θεσσαλίας. Θα γνωρίσουμε από κοντά το πανέμορφο και φιλόξενο αυτό χωριό με τα γραφικά πέτρινα σπίτια, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Από εκεί με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει η δήλωση συμμετοχής στην εκδρομή να γίνει απαραιτήτως το αργότερο 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 κατ΄ άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 130 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

**Για ρεβεγιόν σε νυχτερινό κέντρο, θα υπάρχει ενημέρωση, εάν σας ενδιαφέρει για να γίνει κράτηση.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

 

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Συνοδός γραφείου.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.