τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 30 Δεκ, 2016 | Τιμή: €170 κατ'άτομο

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 30/12/16 ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ (555χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Συνεχίζουμε, μέσω μίας υπέροχης διαδρομής για το πανέμορφο Μπόροβετς, το μεγαλύτερο, το πιο διάσημο χειμερινό παραθεριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας και το παλαιότερο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το γραφικό χωριό του Μπόροβετς για να περιπλανηθείτε στο καταπράσινο περιβάλλον, στα γραφικά σοκάκια και στα πολλά μαγαζάκια του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 31/12/2016, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.

Πρωινό. Προαιρετικά αναχώρηση με την γόνδολα, όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη διαδρομή των 5 περίπου χιλιομέτρων και θα φθάσουμε με το τελεφερίκ σε ύψος περίπου 2.500 μέτρων. Πετώντας πάνω από το υπέροχο τοπίο με την οργιώδη βλάστηση θαυμάστε την υπέροχη φύση του ελατόδασους με δέντρα που φθάνουν σε ύψος περίπου 70-80 μ.. Εκεί θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του, να χαρείτε το χιόνι και να θαυμάσετε το χειμερινό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο. Για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα συναντήσετε πολλές παραδοσιακές ταβέρνες με ζωντανή ελληνική και βουλγάρικη μουσική τις οποίες σας προτείνουμε. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 01/01/2017, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για προσωπικές δραστηριότητες. Για τους φίλους σκιέρ, οι χιονοδρομικές πίστες ξετυλίγονται ανάμεσα σε πανύψηλα δέντρα, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό θέαμα και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες για σπορ, όπως σκι, άλματα κα. Αν πάλι δεν είστε λάτρης του σπορ, το πασίγνωστο θέρετρο προσφέρει άπειρες επιλογές χαλάρωσης και αναψυχής. Ξεκινήστε με μια ζεστή σοκολάτα σε ένα από τα μικροσκοπικά καφέ του χωριού και περπατήστε ανάμεσα στα έλατα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 02/01/17, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (560χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Στη συνέχεια, άφιξη στο Σαντάνσκι. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά για ψώνια. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 80 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 170 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Μπόροβετς, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4**** .

- Τρία (3) πρωινά – μπουφέ.

- Τρία (3) δείπνα .

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Τα ποτά στα δείπνα.

-Κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.