τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 03 Ιαν, 2017 | Τιμή: €410 κατ'άτομο

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΒΙΕΝΝΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ

 

(ΒΙΕΝΝΗ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ)

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 03/01/2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων και αναχώρηση για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Βενετία. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 04/01/2017 , ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΙΕΝΝΗ (608 χλμ).

Άφιξη την επομένη, στο λιμάνι της Βενετίας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με κατεύθυνση τα σύνορα Ιταλίας - Αυστρίας. Μέσω του γραφικού Γκρατς, η σημερινή μας διαδρομή θα μας φέρει στην ρομαντική πρωτεύουσα της Αυστρίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια, ακολουθεί χρόνος ελεύθερος να γνωρίσουμε από κοντά την ολόφωτη πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΠΕΜΠΤΗ, 05/01/2017 , ΒΙΕΝΝΗ.

Πρωινό. Σήμερα θα ξεναγηθούμε στην πόλη της Βιέννης. Η ξενάγησή μας αρχίζει από το συγκρότημα των θερινών ανακτόρων της Μαρίας Θηρεσίας, γνωστό σαν Σένμπρουν όπου θα περιηγηθούμε στους κήπους. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε ανάκτορο Μπελβεντέρε. Θα περιηγηθούμε στην όμορφη Ρινγκστράσε και θα θαυμάσουμε το Πάρκο της πόλης, την Μαύρη Πλατεία, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Κρατικό Θέατρο και την εκκλησία του Τάγματος Φωτίχ Κίρκε. Στη συνέχεια, θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας, όπου θα συναντήσουμε το σπίτι του Ρήγα Φεραίου και θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06/01/2017, ΒΙΕΝΝΗ – ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ - ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ (462 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για μια εξόρμηση στη φαντασμαγορία του Αλπικού τοπίου και των λιμνών του. Επίσκεψη στο κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κίτσμπουελ. Εκεί μπορείτε προαιρετικά να ανεβείτε με το τελεφερίκ στην κορυφή του βουνού με την υπέροχη θέα. Από εκεί, συνεχίζουμε με άφιξη στην πρωτεύουσα του Τυρόλου το Ίνσμπρουκ. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια, ακολουθεί ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο, όπως την μεσαιωνική πλατεία, το Χόφμπουργκ, την Χοφκίρχε κ.α. Περιπλάνηση στα μεσαιωνικά δρομάκια, όπου θα ενθουσιαστούμε από την ολόφωτη ατμόσφαιρα και την περίφημη αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 07/01/2017, ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΑΝΚΟΝΑ ( 628 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ιταλία. Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

6η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 08/01/2017, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (80 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 150 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 410 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ (3) ΔΕΙΠΝΑ : 52 ευρώ / κατά / άτομο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Βενετία και Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, σε καμπίνες ΑΒ4.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Βιέννη και μια (1) διανυκτέρευση στο Ίνσμπρουκ, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, 4*.

- Τρία (3) πρωινά - μπουφέ.

- Έμπειρος συνοδός - ξεναγός, του γραφείου μας καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-6-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι αναφέρεται προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).