τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 25 Φεβ, 2017 | Τιμή: €125 κατ'άτομο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ

 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ – ΝΑΟΥΣΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/02/17 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ (410 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας. Μέσω Εγνατίας Οδού και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στη γαλάζια πολιτεία, χτισμένη αμφιθεατρικά ανάμεσα στις πράσινες πλαγιές των λόφων του Σύμβολου όρους, την Καβάλα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί γνωριμία με την γραφική πόλη. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 26/02/17, ΚΑΒΑΛΑ – ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ (52χλμ. x 2 = 104 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την όμορφη Ξάνθη. Χαρακτηριστικό του νομού, η συνύπαρξη του μουσουλμανικού με το χριστιανικό στοιχείο. Στην Ξάνθη , η διατηρητέα παλιά πόλη δεσπόζει στην πλαγιά του λόφου του κάστρου, με γραφικά στενά, δαιδαλώδη δρομάκια και διώροφα συνήθως σπίτια, με σαχνίσια ζωηρά χρώματα. Η μέρα σας, θα είναι ελεύθερη στην διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, όπου άρματα και χιλιάδες Καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στην πόλη. H μέρα μας θα ολοκληρωθεί με το παραδοσιακό Ξανθιώτικο έθιμο το κάψιμο το «Τζάρου» (ανθρώπινο ομοίωμα), σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα. Επιστροφή στην Καβάλα. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 27/02/17 , ΚΑΒΑΛΑ – ΝΑΟΥΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (459 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ΄΄ηρωϊκή΄΄ πόλη της Μακεδονίας, τη Νάουσα. Εκεί θα απολαύσετε την ελεύθερη πορεία των μπουλουκιών στην πόλη, όπου μεταξύ τους κερνιούνται, χορεύουν και γλεντούν. Επίσης στην Πλατεία Καρατάσου, θα υπάρχει γιορτή Φασολάδας με Σαρακοστιανά. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 70 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 125 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καβάλα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας Β΄ κατηγορίας, με πρωινό.

-Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Συνοδός γραφείου.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96) , σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.