τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΡΙΔΑΙΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 25 Μάρ, 2017 | Τιμή: €75 κατ'άτομο

ΑΡΙΔΑΙΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

 

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΝΥΜΦΑΙΟ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΕΔΕΣΣΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/03/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (291 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με μικρή στάση για καφέ στα Γρεβενά, άφιξη στο Νυμφαίο. Η Κοινότητα βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μέτρων στο όρος Βίτσι, μέσα σε ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους, όπου ο λευκός χειμώ¬νας διαρκεί περίπου πέντε μήνες και παραχωρεί τη θέση του σε μια εκθαμβωτική εναλλαγή των εποχών. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Λουτράκι Αριδαίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση, είτε για να απολαύσουμε τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών - χαλαρωτικών). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 26/03/17, ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ–ΕΔΕΣΣΑ–ΙΩΑΝΝΙΝΑ (257 χλμ).

Πρωινό. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας στα λουτρά και στη συνέχεια αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νομού Πέλλας, την Έδεσσα. Η πόλη αυτή είναι χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου με ωραία θέα προς τον κάμπο, άφθονο πράσινο και πολλά νερά. Εκεί θα επισκεφθούμε τους περίφημους καταρράκτες και το εκκλησάκι της Ανάληψης. Παραμονή για φαγητό και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 40 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 75 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία διανυκτέρευση στο Λουτράκι Αριδαίας, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 3*** με πρωινό .

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.