τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 14 Απρ, 2017 | Τιμή: €175 κατ'άτομο

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14/04/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΥΔΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ. (222χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Ακαδημία και αναχώρηση για το Νυδρί Λευκάδος. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο Ferry-Boat και αναχώρηση για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Άφιξη και αναχώρηση για το Αργοστόλι. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Μητρόπολη της Κεφαλονιάς, για να παρακολουθήσουμε την ακολουθία του επιταφίου. Σας προτείνουμε νηστίσιμο δείπνο σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, 15/04/17, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για τα σπήλαια Δρογαράτης και Μελισσάνης και καταλήγουμε για επίσκεψη στη Σάμη, όπου θα παραμείνουμε και για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Μητρόπολη, για να παρακολουθήσουμε τη θεία λειτουργία της Αναστάσεως. Σας προτείνουμε δείπνο με αναστάσιμο μενού και παραδοσιακή μαγειρίτσα σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ , 16/04/17, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για εκκλησιασμό στη Μονή του Αγίου Γερασίμου, που είναι και πολιούχος του νησιού. Στη συνέχεια, επιστροφή στο Αργοστόλι. Σας προτείνουμε πασχαλινό μενού για το μεσημέρι της Κυριακής σε τοπική ταβέρνα. Το απόγευμα αναχώρηση για περίπατο με το πούλμαν στις καταβόθρες και τα μικρά γραφικά χωριά Μεταξάτα και Κουρκουμελάτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο με κεφαλλονίτικες σπεσιαλιτέ και καντάδες. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 17/04/17, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΝΥΔΡΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ. (247χλμ)

Πρωινό. Από εκεί, αναχώρηση για το Φισκάρδο. Επιβίβαση στο Ferry-Boat και αναχώρηση για το Νυδρί Λευκάδος. Άφιξη και επιβίβαση στο πούλμαν για επιστροφή στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Σημείωση : Με την οριστικοποίηση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων στις 20/03/17, θα γίνουν και οι τελικές τροποποιήσεις του προγράμματος.

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή  80 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  175 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

Επιβάρυνση για νηστίσιμο μενού την Μεγάλη Παρασκευή, μενού το Μεγάλο Σάββατο και Πασχαλινό μενού τη Κυριακή του Πάσχα, σε τοπική ταβέρνα :

40 € / κατά άτομο.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Νυδρί – Φισκάρδο – Νυδρί.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Κεφαλονιά, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Τρία (3) πρωινά.

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.