τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 29 Απρ, 2017 | Τιμή: €120 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 29/04/17 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.(320 χλμ.)

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στη Χαλκιδική κατευθυνόμενοι προς το πρώτο πόδι. Επίσκεψη στο σπήλαιο των Πετραλώνων σε υψόμετρο 800 μέτρων στους πρόποδες του βουνού Κατσίκα. Το σπήλαιο ανακαλύφθηκε το 1959 από κατοίκους του χωριού και είναι ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας, λόγω της φυσικής του διακόσμησης και από τα σημαντικότερα στο κόσμο λόγω του επιστημονικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας διασχίζοντας τις περιοχές Ν.Μουδανιά, Καλλιθέα και Κασσάνδρα, όπου θα γνωρίσουμε. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Ουρανούπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 30/04/17, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (169 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για περίπλους με το καραβάκι ως το Άγιο Όρος όπου θα περιηγηθούμε στα οχτώ (8) μοναστήρια της Νοτιοδυτικής πλευράς του. Μετά από μια τρίωρη κρουαζιέρα, επιστροφή. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την Ουρανούπολη, ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της περιοχής με σήμα κατατεθέν το Βυζαντινό πύργο του Ανδρόνικου. Είναι ο τελευταίος κοσμικός τόπος όπου φτάνει ο επισκέπτης για να περάσει τα υδάτινα σύνορα της Μοναστικής Πολιτείας. Στη συνέχεια, παραμονή για γεύμα και το απόγευμα αναχώρηση για να γνωρίσουμε το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής. Φτάνουμε στον Άγιο Αθανάσιο και από εκεί αναχώρηση για Πόρτο Καρράς και στη συνέχεια στο Ν. Μαρμαρά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 01/05/17, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ. (332 χλμ.)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Σουρωτή, όπου θα επισκεφθούμε τον τάφο του Γέροντα Παϊσιου. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας με άφιξη στη Θεσσαλονίκη. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και περιπλάνηση στην φημισμένη πλατεία Αριστοτέλους. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, φτάνουμε στην πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 120 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ουρανούπολη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

- Κρουαζιέρα στο Άγιο Όρος

- Συνοδός γραφείου.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

.