τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 24 Ιούλ, 2017 | Τιμή: €280 κατ'άτομο

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 24/07/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ. (432χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας το βράδυ από την Ακαδημία, για τον Πειραιά με άφιξη την επομένη.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 25/07/17, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:25 για το πανέμορφο νησί , τη Σαντορίνη. Άφιξη στη Σαντορίνη γύρω στις 14:50 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για έναν περίπατο στα Φηρά, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα γραφικά παραδοσιακά καλντερίμια, να θαυμάσετε την ασύγκριτη αισθητική της Κυκλαδικής αρχιτεκτονικής ή απλώς να απολαύσετε έναν καφέ και την μοναδική θέα του ηφαιστείου πάνω από τα βράχια της Καλντέρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 26/07/17, ΦΗΡΑ - ΟΙΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για γνωριμία με την Φηρά που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού στην άκρη του κάθετου βράχου 260 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο, η αρχαία Θήρα, το παλιό καθολικό μοναστήρι των Δομικανών, η ορθόδοξη και η καθολική Μητρόπολη. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχώρηση για την όμορφη παραλία Περίβολος όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο παραθεριστικό κέντρο, με τη μοναδική ομορφιά την Οία, όπου θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 27/07/17, ΠΥΡΓΟΣ – ΕΜΠΟΡΕΙΟ - ΠΕΡΙΣΣΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για τον Πύργο, την παλιά πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Είναι ένα χωριό στην ενδοχώρα του νησιού, το οποίο χτίστηκε στο υψηλότερο σημείο του νησιού, στην πλαγιά του βουνού Προφήτη Ηλία. Στο κέντρο του χωριού βρίσκεται το μεσαιωνικό κάστρο που εξακολουθεί να διατηρεί τα χαρακτηριστικά της ενετικής αυτοκρατορίας, με τις βυζαντινές εκκλησίες, μεσαιωνικά σπίτια και κάστρα, εκκλησίες που δημιουργούν μια έντονη αίσθηση της δύναμης και της ευημερίας. Το Κάστρο διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση, με τα σπίτια αμφιθεατρικά χτισμένα γύρω του. Από εκεί, συνεχίζουμε για τον μεγαλύτερο οικισμό στο νότιο τμήμα του νησιού, το Εμπορείο. Το Εμπορείο είχε σημαντική θέση από τα παλιά χρόνια. Το όνομά του άλλωστε προδίδει ότι ήταν κέντρο του εμπορίου του νησιού. Στο Εμπορείο υπάρχει το πιο όμορφο και καλύτερα διατηρημένο καστέλι της Σαντορίνης, με τα σπίτια χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, με τέτοιο τρόπο που οι τοίχοι τους να δημιουργούν παράλληλα και το τείχος του κάστρου. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την διασημότερη παραλία της Σαντορίνης , την Περίσσα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και για φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28/07/17 , ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι της Σαντορίνης, τη Θήρα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και αγορά αναμνηστικών. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά στις 15:30. Άφιξη στον Πειραιά στις 23:15, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 280 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε οικονομική θέση από Πειραιά - Θηρά και από Θηρά – Πειραιά σε καθίσματα αεροπορικού τύπου .

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Τοπικό συνοδό για 2 ημέρες .

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας, από τοπικό ξεναγό.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης .

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

• Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.