τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΛΗΜΝΟΣ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 12 Αύγ, 2017 | Τιμή: €240 κατ'άτομο

ΛΗΜΝΟΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 12/08/17 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ – ΛΗΜΝΟΣ (410 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας για την γραφική πόλη, με έντονο ανατολίτικο χαρακτήρα, την Καβάλα. Γνωριμία με την πόλη της Καβάλας και παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και στις 22:00, αναχώρηση για το νησί του Ηφαίστου, τη Λήμνο το οποίο στη σκιά του Άθω κρύβει μια γοητεία ανεπανάληπτη, μοναδική και ίσως αξεπέραστη. Άφιξη στη Λήμνο στις 01:40 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 13/08/17 , ΛΗΜΝΟΣ.

Πρωινό. Γνωριμία με το πανέμορφο νησί της Λήμνου, όπου θα επισκεφθούμε τα πιο χαρακτηριστικά σημεία του νησιού, το χωριό Κότσινα με το άγαλμα της ηρωϊδας του νησιού Μαρούλας όπου εκεί μπορεί κανείς να κατέβει 64 σκαλιά μέσα στη γη κάτω από την εκκλησία φτάνοντας σε ένα λαξευμένο στο βράχο θολωτό χώρο με μικρό πηγάδι από όπου αντλεί νερό (αγίασμα). Συνεχίζουμε για τον αρχαιολογικό των Καβειρίων, το γραφικό χωριό Κοντοπούλι με το εργαστήριο αγγειοπλαστικής και από εκεί θα καταλήξουμε στο Μούδρο ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της χώρας μας. Στη συνέχεια θα έχετε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο σε κάποια από τις πανέμορφες παραλίες της Λήμνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στα στενά λιθόστρωτα καλντερίμια της χώρας, θαυμάζοντας τα κεραμοσκέπαστα σπίτια και τα παλιά αρχοντικά που δημιουργούν ένα σκηνικό απαράμιλλης και πρωτόγονα ανεπιτήδευτης ομορφιάς. Ακόμη τα δεκάδες ψαροκάϊκα στο λιμάνι, οι μυρωδιές από τις ταβέρνες που σερβίρουν φρέσκα ψάρια και τα εκλεκτά ντόπια κρασιά συνθέτουν μια εικόνα γαλήνης που δεν ξεχνιέται εύκολα. Διανυκτέρευση

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ,14/08/17 , ΛΗΜΝΟΣ.

Πρωινό. Γνωριμία με την Μύρινα την πρωτεύουσα του νησιού, η οποία είναι χτισμένη στη θέση της ομώνυμης αρχαίας πόλης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικής γραφικότητας οικισμό με λεύκες, πλατάνια, κ.α. που στεφανώνεται από ένα επιβλητικό κάστρο που δεσπόζει περήφανο πάνω από τους δύο γιαλούς της πόλης. Θα επισκεφθούμε το κάστρο, το ρωμαίικο γιαλό που βρίσκεται βόρεια του κάστρου και είναι μια από τις δύο κυριότερες συνοικίες της πόλης και το ιερό της Αρτέμιδος. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο σε παραλία της Λήμνου. Η Λήμνος σας προσφέρει δαντελωτές ακρογιαλιές, αμμουδερές παραλίες αμμουδιές αλλά και οργανωμένες πλαζ. Πλήθος ΄΄οικογενειακών΄΄ παραλιών και κοσμοπολίτικες πλαζ που αρέσκονται στην πολυκοσμία, τη δυνατή μουσική και τα σπορ θαλάσσια ή ΄΄παραλιακά΄΄. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 15/08/17 , ΛΗΜΝΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, (410 χλμ).

Πρωινό. Ελεύθερος χρόνος στην πρωτεύουσα του νησιού .Αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για το λιμάνι της Καβάλας στις 14:50. Άφιξη στην Καβάλα στις 18:30. Παραμονή για φαγητό και στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 240 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Καβάλα – Λήμνο - Καβάλα.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Λήμνο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα ΄΄περιλαμβάνει΄΄.

 

Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.