τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 27 Αύγ, 2017 | Τιμή: €145 κατ'άτομο

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/08/17 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ.(304χλμ)

Αναχώρηση των εκδρομέων το πρωί από τα Ιωάννινα. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στην Κυλλήνη, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο φέρρυ-μπότ και αναχώρηση στις 15:15 μ.μ για το νησί με τους κατάφυτους λόφους, τα ελαιόδεντρα και τις χελώνες καρέτα-καρέτα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 28/08/17, ΖΑΚΥΝΘΟΣ–ΛΑΓΑΝΑΣ-ΚΕΡΙ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (45 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το προάστιο της υψηλής κοινωνίας Μπόχαλη. Θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα στην πόλη, η οποία είναι πραγματικά μαγική. Από εκεί, αναχώρηση για το Λαγανά, το μεγαλύτερο παραθεριστικό κέντρο του νησιού, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για το νοτιότερο χωριό του νησιού το Κερί, το οποίο θυμίζει την παλιά Ζάκυνθο, όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Στη συνέχεια, (προαιρετική) επίσκεψη στις περίφημες Γαλάζιες σπηλιές με καραβάκι, μια από τις πιο όμορφες σπηλιές της Ελλάδας με τους γαλάζιους χρωματισμούς από την αντανάκλαση και τη διάχυση του φωτός στα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος το βράδυ και προτείνουμε φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , 29/08/17, ΖΑΚΥΝΘΟΣ–ΙΩΑΝΝΙΝΑ(350 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου. Εδώ φυλάγονται η λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου (μεταφέρθηκε το 1717 από το μοναστήρι Στροφάδων) και ελαιογραφίες των ζωγράφων Κουτούζη και Δοξαρά. Στη συνέχεια, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην χώρα. Παραμονή για φαγητό και παίρνουμε το πλοίο της γραμμής στις 15:00 μ.μ , με άφιξη στην Κυλλήνη. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 145 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ζάκυνθο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα «περιλαμβάνει».

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να

παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.