τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 04 Νοέ, 2017 | Τιμή: €65 κατ'άτομο

ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 04/11/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΒΟΛΟΣ (246 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στα Μετέωρα όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε με άφιξη στο Βόλο, μια από τις ωραιότερες πόλεις και σημαντικό λιμάνι της χώρας μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το Βόλο και βόλτα στο λιμάνι με τις πολλές ταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 05/11/17, ΒΟΛΟΣ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΧΑΝΙΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ  (299 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο στολίδι του νομού Μαγνησίας με τα πανέμορφα χωριά, το Πήλιο. Πρώτη μας στάση στην Πορταριά. Σημαντικό τουριστικό θέρετρο χειμώνα-καλοκαίρι, που βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια και τρεχούμενα νερά και που η θέα είναι καταπληκτική στον Παγασητικό Κόλπο. Επίσης θα δούμε τον μικρό καταρράκτη πλάι στον κεντρικό δρόμο και την Παναγία Πορταρέα. Αμέσως μετά, επισκεπτόμαστε την Μακρυνίτσα, από τα πιο ονομαστά Πηλιορείτικα χωριά, με πλούσια ιστορία, καλντερίμια και αρχοντικά σπίτια, αντιπροσωπευτικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Έπειτα, αναχώρηση για τον ορεινό παραδοσιακό οικισμό τα Χάνια, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας ενδιάμεση στάση για καφέ στο δρόμο. Άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 30 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 65 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία διανυκτέρευση στο Βόλο σε κεντρικό ξενοδοχείο  3*** με πρωινό .

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.