τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 16 Δεκ, 2017 | Τιμή: €75 κατ'άτομο

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

 

ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 16/12/17, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΔΡΑΜΑ ( 403 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στη Δράμα, η οποία βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες του βουνού Φαλακρό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια, θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε το χριστουγεννιάτικο πάρκο, την Ονειρούπολη της Δράμας όπου το παραμύθι των Χριστουγέννων έχει πάρει σάρκα και οστά. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να περιπλανηθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο, να επισκεφθούν τα σπιτάκια όπου φιλοξενούνται οι διάφορες δράσεις, και πολλά άλλα. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 17/12/17, ΔΡΑΜΑ – ΣΕΡΡΕΣ ( 470 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη των Σερρών. Γνωριμία με την πόλη και σχετικός χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην πλατεία Ελευθερίας και φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση για καφέ, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 30 € κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 75 € κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία (1) διανυκτέρευση στη Δράμα, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.