τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ - ΑΘΗΝΑ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 23 Δεκ, 2017 | Τιμή: € κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ - ΑΘΗΝΑ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΙΣΤΟΜΟ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ( ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ) - ΑΘΗΝΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 23/12/2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ (325χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας με ενδιάμεση στάση στη Ναύπακτο για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με άφιξη στο Γαλαξίδι για γνωριμία και παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την γιορτινά στολισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 24/12/2017, ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ (114χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, ο οποίος περιβάλλεται από ψηλούς κάθετους βράχους, τις Φαιδριάδες πέτρες. Στη συνέχεια, αναχώρηση για περιήγηση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ του Παρνασσού. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αράχωβα. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά δρομάκια της ορεινής κωμόπολης και θα θαυμάσουμε τα πέτρινα σπίτια καθώς και την υπέροχη θέα στον κάμπο. Παραμονή για φαγητό κατά βούληση και επιστροφή στους Δελφούς στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ προτείνουμε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε τοπική ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 25/12/17, ΔΕΛΦΟΙ–(ΟΣ. ΛΟΥΚΑΣ)/ΔΙΣΤΟΜΟ–ΑΘΗΝΑ (186 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, όπου οι τοιχογραφίες και ιδιαίτερα τα ψηφιδωτά του είναι από τα σπουδαιότερα στον ελληνικό χώρο. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με στάση στο μαρτυρικό Δίστομο. Μια από τις μαρτυρικές πόλεις της χώρας, το Δίστομο έχει μείνει στην ιστορία για την σφαγή που έγινε εκεί από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Παραμονή στο Δίστομο για φαγητό και στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στην γιορτινά στολισμένη πόλη της Αθήνας. Το βράδυ σας προτείνουμε δείπνο σε μια από τις παραδοσιακές ταβέρνες της Πλάκας με ζωντανή ρεμπέτικη μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 26/12/2017, ΑΘΗΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, (420 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης και στη συνέχεια, θα έχετε χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσετε μια ευχάριστη βόλτα στα στενά γραφικά δρομάκια της Πλάκας και της παλιάς συνοικίας της Αθήνας που βρίσκεται φωλιασμένη κάτω από την αρχαία Ακρόπολη, το Μοναστηράκι. Παραμονή για φαγητό και γύρω στις 15:00 το μεσημέρι, επιβίβαση στο πούλμαν για επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στους Δελφούς και μία (1) διανυκτέρευση στην Αθήνα, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, με πρωινό.

 

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Συνοδό του γραφείου μας.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης και μουσεία.

 

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.