τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 29 Δεκ, 2017 | Τιμή: €395 κατ'άτομο

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

6 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ

(ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ)

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 29/12/2017, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ (80 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το βράδυ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 30/12/2017, ΑΝΚΟΝΑ - ΡΩΜΗ ( 302 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας τα Απέννινα Όρη και μέσω Ακουίλας, φτάνουμε στην «Aιώνια πόλη», τη Ρώμη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και ακολουθεί νυχτερινή περιήγηση στην γιορτινά στολισμένη Ρώμη με το πούλμαν, όπου θα γίνει πανοραμική ξενάγηση στη πόλη – σύμβολο που δεν έπαψε ποτέ να γοητεύει τον κάθε επισκέπτη. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στη Piazza Venezia, το κέντρο της Ρώμης με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας. Θα περάσουμε από το μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το Κολοσσαίο και τέλος θα κάνουμε στάση στη περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης, για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 31/12/2017, ΡΩΜΗ.

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Θα ξεκινήσουμε από το Βατικανό. Θα επισκεφθούμε την επιβλητική βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο Κολοσσαίο. Περνώντας από την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά φτάνουμε στην Πιάτσα Βενέτσια , όπου θα δούμε το μνημείο της πατρίδας με τον άγνωστο στρατιώτη και το Παλάτσο Βενέτσια. Θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου και από εκεί συνεχίζουμε για την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου θα κάνετε τις ευχές σας, καταλήγοντας στην Πιάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά μνημεία. Ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της πόλης (στη Βία Καβούρ, την Βία Νασιονάλε και φυσικά την πολυσυζητημένη Βία Κοντότι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Το βράδυ, αναχώρηση για την πιάτσα Πόπολο όπου θα παρακολουθήσετε την αλλαγή του χρόνου με τα πυροτεχνήματα που σκάνε στον ουρανό κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών εορτασμών. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 01/01/18 , ΡΩΜΗ–ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ–ΡΩΜΗ (271 χλμ X 2 = 542 χλμ).

Πρωινό. Σας προτείνουμε ημερήσια εκδρομή στην όμορφη Φλωρεντία, όπου θα ακολουθήσει ξενάγηση της πόλης. Από τις πιο θρυλικές πόλεις η Φλωρεντία μας προσκαλεί σήμερα να γνωρίσουμε τα αριστουργήματά της. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιόρα και την ομορφότερη γέφυρα της πόλης Πόντε Βέκκιο σημερινό δημαρχείο, την πλατεία της Δημοκρατίας. Όποιος δεν επιθυμεί να ακολουθήσει την εκδρομή στη Φλωρεντία, θα έχει χρόνο ελεύθερο για περιπλάνηση στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 02/01/2018, ΡΩΜΗ – ΑΝΚΟΝΑ (303 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

 

 

6η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 03/01/2018, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (80χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 150 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

395 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

455 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Ανκόνα - Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες καμπίνες εσωτερικές (ΑΒ4), με w/c και ντουζ.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη, σε ξενοδοχείο 4****.

-Τρία (3) πρωινά - μπουφέ.

-Τρία (3) δείπνα.

-Τοπικούς φόρους πόλεων.

-Έμπειρο συνοδό - ξεναγό, του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

-Ξεναγήσεις - Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-6-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους , μουσεία και κέντρα διασκέδασης.

-Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο.

-Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα «περιλαμβάνει» .

 

** Σημείωση : Η ημερήσια εκδρομή στη Φλωρεντία θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων και η τιμή θα διαμορφωθεί ανάλογα με τη συμμετοχή.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται το διαβατήριο σας σε ισχύ ή η αστυνομική σας ταυτότητα

(με τους λατινικούς χαρακτήρες) .

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.