τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 05 Ιαν, 2018 | Τιμή: €130 κατ'άτομο

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05/01/2018, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ (555χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Επόμενη στάση μας θα είναι στην περιοχή του Σαντάνσκι, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για φαγητό. Συνεχίζουμε, μέσω μίας υπέροχης διαδρομής για το πανέμορφο Μπόροβετς, το μεγαλύτερο, το πιο διάσημο χειμερινό παραθεριστικό θέρετρο της Βουλγαρίας και το παλαιότερο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το γραφικό χωριό του Μπόροβετς για να περιπλανηθείτε στο καταπράσινο περιβάλλον, στα γραφικά σοκάκια και στα πολλά μαγαζάκια του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Επίσης θα συναντήσετε πολλά νυχτερινά κέντρα με ζωντανή ελληνική και βουλγάρικη μουσική τις οποίες σας προτείνουμε για το βράδυ. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 06/01/2018, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.

Πρωινό. Προαιρετικά αναχώρηση με την γόνδολα, όπου θα απολαύσουμε την υπέροχη διαδρομή των 5 περίπου χιλιομέτρων και θα φθάσουμε με το τελεφερίκ σε ύψος περίπου 2.500 μέτρων. Πετώντας πάνω από το υπέροχο τοπίο με την οργιώδη βλάστηση θαυμάστε την υπέροχη φύση του ελατόδασους με δέντρα που φθάνουν σε ύψος περίπου 70-80 μ.. Εκεί θα έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του, να χαρείτε το χιόνι και να θαυμάσετε το χειμερινό τοπίο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 07/01/2018, ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (560χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Στη συνέχεια, άφιξη στο Σαντάνσκι. Χρόνος ελεύθερος στην αγορά για ψώνια. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και στη συνέχεια με ενδιάμεση στάση, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 80 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 130 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα–τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Μπόροβετς, σε ξενοδοχείο 4****.

- Δύο (2) πρωινά.

- Δύο (2) δείπνα.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Το εισιτήριο για το τελεφερίκ στο χιονοδρομικό κέντρο.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.