τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 05 Ιαν, 2018 | Τιμή: €120 κατ'άτομο

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΔΕΛΦΟΥΣ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ( ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ) - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΙΣΤΟΜΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 05/01/18 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ (325χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας με ενδιάμεση στάση στη Ναύπακτο για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με άφιξη στο Γαλαξίδι για γνωριμία και παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, άφιξη στους Δελφούς. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 06/01/18, ΔΕΛΦΟΙ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΑΡΑΧΩΒΑ - ΔΕΛΦΟΙ ( 114 χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, ο οποίος περιβάλλεται από ψηλούς κάθετους βράχους, τις Φαιδριάδες πέτρες. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ του Παρνασσού. Συνεχίζουμε για την Αράχωβα, όπου Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά δρομάκια της ορεινής κωμόπολης και θα θαυμάσουμε τα πέτρινα σπίτια καθώς και την υπέροχη θέα στον κάμπο. Παραμονή για φαγητό κατά βούληση και επιστροφή στους Δελφούς στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

3η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ, 07/01/18, ΔΕΛΦΟΙ - ΔΙΣΤΟΜΟ (ΟΣ. ΛΟΥΚΑΣ) – ΙΤΕΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (352 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το μαρτυρικό Δίστομο. Μια από τις μαρτυρικές πόλεις της χώρας, το Δίστομο έχει μείνει στην ιστορία για την σφαγή που έγινε εκεί από τους Γερμανούς κατακτητές κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σχετική παραμονή και στη συνέχεια, επίσκεψη στο βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, όπου οι τοιχογραφίες και ιδιαίτερα τα ψηφιδωτά του είναι από τα σπουδαιότερα στον ελληνικό χώρο. Από εκεί, αναχώρηση για Ιτέα, όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση στο Μεσολόγγι για καφέ επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 120 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Συνοδό γραφείου.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- - Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης..

- - Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.