τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 05 Ιαν, 2018 | Τιμή: €130 κατ'άτομο

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΠΑΝΣΚΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 05/01/2018 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ (482χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και διέλευση. Επόμενη στάση μας θα είναι στην περιοχή του Σαντάνσκι, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για φαγητό. Από εκεί, συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας, με άφιξη στο Μπάνσκο, την πόλη με τα παλιά διατηρητέα σπίτια . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το Μπάνσκο που συνδυάζει τέλεια το μοναδικό τοπίο με την παραδοσιακή ατμόσφαιρα του χωριού με τα γραφικά δρομάκια και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 06/01/2018, ΜΠΑΝΣΚΟ.

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας για να απολαύσετε τα χειμερινά σπορ που σας παρέχει το χιονοδρομικό κέντρο στις πλαγιές του, να χαρείτε το χιόνι, να θαυμάσετε το χειμερινό τοπίο και να απολαύσετε έναν καφέ σε κάποιο από τα πολλά σαλέ που υπάρχουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 07/01/2018, ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (492χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Σαντάνσκι όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για ψώνια και φαγητό. Διέλευση από τα σύνορα Προμαχώνα, όπου θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και στη συνέχεια παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 130 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα–τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας 3*** .

- Δύο (2) πρωινά σε μπουφέ.

- Δύο (2) δείπνα.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Το εισιτήριο για το τελεφερίκ στο χιονοδρομικό κέντρο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).