τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 10 Φεβ, 2018 | Τιμή: €76 κατ'άτομο

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΡΑΧΩΒΑ - ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 10/02/18 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ (310χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας με ενδιάμεση στάση στη Ναύπακτο για καφέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με άφιξη στους Δελφούς. Γνωριμία με την πόλη και παραμονή για φαγητό κατά βούληση. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την Αράχωβα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Θα περπατήσουμε στα γραφικά στενά δρομάκια της ορεινής κωμόπολης και θα θαυμάσουμε τα πέτρινα σπίτια καθώς και την υπέροχη θέα στον κάμπο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 11/02/18, ΑΡΑΧΩΒΑ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (333 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις σύγχρονες χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ του Παρνασσού. Από εκεί αναχώρηση για Ιτέα, όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση στο Μεσολόγγι για καφέ επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 40 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 76 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία (1) διανυκτέρευση στην Αράχωβα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Συνοδό γραφείου.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.