τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 17 Φεβ, 2018 | Τιμή: €129 κατ'άτομο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 17/02/18 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΤΡΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (551 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας. Μέσω Ιονίας Οδού και με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στην πόλη της Πάτρας. Εκεί θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να παρακολουθήσουμε τον φαντασμαγορικό σοκολατοπόλεμο, όπου κυριαρχεί ο αυθορμητισμός, ο αυτοσχεδιασμός και η πηγαία έμπνευση. Από εκεί, αναχώρηση για την Καλαμάτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 18/02/18, ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ (118 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Νοτιοδυτικό άκρο της Πελοποννήσου. Πρώτη μας στάση η γραφική κωμόπολη της Πύλου. Κτισμένη αμφιθεατρικά στο νότιο άκρο του κόλπου του Ναυαρίνου βλέποντας την από το λιμάνι δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση νησιού. Επίσκεψη στο επιβλητικό μνημείο των «ΤΡΙΩΝ ΝΑΥΑΡΧΩΝ» και συνεχίζουμε για τη Μεθώνη. Η πόλη με το Βενετσιάνικο κάστρο από τα πιο καλοδιατηρημένα όλης της μεσογείου με το θαυμάσιο ακρόπυργο θα μας κρατήσει για λίγο κοντά της. Επιστροφή στην Καλαμάτα, όπου θα έχετε χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή σας για παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος με αποκορύφωμα τη μεγάλη παρέλαση στην οδό Αριστομένους. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 19/02/18 , ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (447 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Μεσσήνη. Εκεί θα παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις που αφορούν την αναβίωση ενός παλιού εθίμου, την δίκη και τον απαγχονισμό της γριάς Σηκούς από τον Ιμπραήμ Πασά στη Κρεμάλα. Κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης ο δήμος και οι οργανώσεις της πόλης προσφέρουν σαρακοστιανά εδέσματα στους επισκέπτες. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 129 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Καλαμάτα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

-Τοπικοί φόροι διανυκτέρευσης.

-Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Συνοδό γραφείου.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96) , σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.