τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 26 Μάι, 2018 | Τιμή: €148 κατ'άτομο

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 26/05/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΕΠΙΔΑΥΡΟ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ (465χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στην Επίδαυρο. Έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδος, χάρη κυρίως στο περίφημο θέατρο το οποίο φημίζεται για δυο πράγματα, για την αρχιτεκτονική του και τη θαυμάσια ακουστική του. Επίσκεψη και αναχώρηση για Πόρτο Χέλι. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/05/18, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ.

Πρωινό. Αναχώρηση για να απολαύσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα, στην Ύδρα και τις Σπέτσες, δυο γραφικά νησιά του Αργοσαρωνικού με μια ξεχωριστή γοητεία που τα στολίζουν οι παλιές πολεμίστρες με τα κανόνια, τα γαλήνια πλακόστρωτα σοκάκια και τα αρχοντικά τους. Ξεκινάμε λοιπόν την κρουαζιέρα με πρώτη μας στάση στην Ύδρα. Εκεί τα σπίτια αποτελούν την ζωντανή ανάμνηση του ένδοξου παρελθόντος της πρωτεύουσας του νησιού. Θα θαυμάσουμε το παράρτημα της Σχολής των Καλών Τεχνών, το ιστορικό μουσείο το οποίο στεγάζεται δίπλα στο λιμεναρχείο, τη Μητρόπολη όπου στεγάζεται εκκλησία-μουσείο και το αρχοντικό του Κουντουριώτη. Συνεχίζουμε την κρουαζιέρα μας με επόμενη στάση στις Σπέτσες. Εκεί θα δούμε την ιστορική πλατεία της Ντάπιας και κατά μήκος της παραλίας τα διατηρημένα παλιά αρχοντικά και το παλιό λιμάνι και το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας. Μετά την όμορφη αυτή κρουαζιέρα, επιστροφή στο Πόρτο Χέλι, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή τις βίλες των εφοπλιστών. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 28/05/18, ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΜΥΚΗΝΕΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (476χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Ναύπλιο. Επίσκεψη στο Παλαμίδι: ο θεόρατος δηλαδή βράχος με το κάστρο που έχτισαν οι Ενετοί, όπου μέσα στο κάστρο είναι το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην πόλη του Ναυπλίου. Χαρακτηριστικά στο Ναύπλιο είναι τα τείχη, το φρούριο της Ακροναυπλίας και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στις Μυκήνες. Εδώ οι χρυσωμένες αργολικές πεδιάδες, το μεγαλείο των μνημείων κα η αιωνιότητα των μύθων, μένουν βαθιά χαραγμένα μέσα μας. Στάση για φαγητό και μέσω εθνικής οδού επιστρέφουμε στην πόλη μας, με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :148 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

 

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Πόρτο Χέλι, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας,

με πρωινό.

 

- Εισιτήρια κρουαζιέρας.

 

- Συνοδό γραφείου.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.