τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 26 Μάι, 2018 | Τιμή: €140 κατ'άτομο

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 26/05/18 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ.(304χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από τα Ιωάννινα. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στην Κυλλήνη, όπου θα γίνει επιβίβαση στο φέρρυ - μπότ και αναχώρηση στις 14:00 για το νησί με τους κατάφυτους λόφους, τα ελαιόδεντρα και τις χελώνες καρέτα-καρέτα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για φαγητό και για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/05/18, ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ – ΚΕΡΙ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (45 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για την πιο ξακουστή περιοχή του νησιού τη Μπόχαλη, η οποία βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της πόλεως της Ζακύνθου. Από εκεί η θέα είναι μαγευτική καθώς μπορούμε να θαυμάσουμε από ψηλά όχι μόνο την πόλη αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Από εκεί αναχώρηση για το Λαγανά, το μεγαλύτερο παραθεριστικό κέντρο του νησιού, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για το νοτιότερο χωριό του νησιού το Κερί, το οποίο θυμίζει την παλιά Ζάκυνθο, όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, (προαιρετική) επίσκεψη στις περίφημες Γαλάζιες σπηλιές με καραβάκι, μια από τις πιο όμορφες σπηλιές της Ελλάδας με τους γαλάζιους χρωματισμούς από την αντανάκλαση και τη διάχυση του φωτός στα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος το βράδυ και προτείνουμε φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 28/05/18 , ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ(350 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, όπου και θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία. Εδώ φυλάγονται η λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου (μεταφέρθηκε το 1717 από το μοναστήρι Στροφάδων) και ελαιογραφίες των ζωγράφων Κουτούζη και Δοξαρά. Στη συνέχεια, θα έχουμε ελεύθερο για μια γνωριμία με τη χώρα. Παραμονή για φαγητό και στις 15:15 παίρνουμε το πλοίο της γραμμής, με άφιξη στην Κυλλήνη. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 140  ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ζάκυνθο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.