τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 05 Ιούν, 2018 | Τιμή: €715 κατ'άτομο

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

 

1Η ΗΜΕΡΑ : ΤΡΙΤΗ , 05/06/2018, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΛΥΔΔΑ – ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων νωρίς το πρωί στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Επιβίβαση στο αεροσκάφος της Aegean Airlines και απ΄ ευθείας πτήση για Τελ Αβίβ στις 16:30. Άφιξη στο Τελ Αβίβ στις 18:30, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στην την περιοχή της Βηθλεέμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ, 06/06/2018, ΒΗΘΛΕΕΜ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ - ΒΗΘΛΕΕΜ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ιερουσαλήμ. Ξενάγηση της πόλης, όπου θα δούμε το Ναό του Αναστασίου, θα προσκυνήσουμε τον λίθο της αγωνίας του Κυρίου και τον Ναό λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου. Στην συνέχεια θα φθάσουμε στον Πανάγιο Τάφο και τον Φρικτό Γολγοθά και από εκεί θα μεταβούμε στο Πραιτώριο όπου βρίσκεται η Φυλακή του Κυρίου και του Αποστόλου Πέτρου. Ακόμη θα επισκεφθούμε τον οίκο της Αγίας Άννης, την Προβατική Κολυμπήθρα και το Όρος Σιών. Απόγευμα ελεύθερο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ : ΠΕΜΠΤΗ, 07/06/2018, ΒΗΘΛΕΕΜ – ΓΑΛΙΛΑΙΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στην περιοχή της Γαλιλαίας. Θα επισκεφθούμε το όρος Θαβώρ, όπου έγινε το θαύμα της μεταμόρφωσης του Σωτήρος, τη Ναζαρέτ όπου βρίσκεται ο ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, την Κανά όπου έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Τιβεριάδα. Στην συνέχεια επίσκεψη στον ναό των Αγίων Αποστόλων, την Καπερναούμ όπου εκεί βρίσκεται το σπίτι της πεθεράς του Αγίου Πέτρου και εκεί επίσης δίδαξε ο Κύριος στη Συναγωγή. Πανοραμική θέα της λίμνης Τιβεριάδος όπου έγινε το θαύμα του πολλαπλασιασμού των ψαριών και του σημείου όπου ο Κύριος έδωσε τις οκτώ εντολές της αγάπης. Καθοδόν προς στα Ιεροσόλυμα και αν ο χρόνος το επιτρέψει θα σταματήσουμε στη Μονή του Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση

 

4η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08/06/2018, ΒΗΘΛΕΕΜ – ΙΕΡΙΧΩ - ΒΗΘΛΕΕΜ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την περιοχή της Ιεριχούς. Θα επισκεφθούμε τον Ναό του Αγίου Γεωργίου (ο Χοζεβίτης), το Σαραντάρειο Όρος και τις μονές του Ελισσαίου και Συκομωρέας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΗΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ, 09/06/2018, ΒΗΘΛΕΕΜ.

Πρωινό. Σήμερα θα γνωρίσουμε από κοντά την περιοχή της Βηθλεέμ. Προσκύνημα στον ναό της Γέννησης του Σωτήρος και στο σημείο που βρίσκονται τα οστά των νηπίων. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο χωριό των ποιμένων, στα προσκυνήματα της Μονής του Αγίου Θεοδοσίου και του Αγίου Σάββα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

6η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ, 10/06/2018, ΒΗΘΛΕΕΜ – ΛΥΔΔΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΑΘΗΝΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και μετάβαση στο Όρος των Ελαιών και τον κήπο της Γεσθημανής ο οποίος βρίσκεται 100 μέτρα από τον τάφο της Θεοτόκου όπου έγινε η προδοσία από τον Ιούδα. Συνεχίζουμε για το ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λύδδα, όπου θα προσκυνήσουμε στον τάφο του. Άφιξη στην Ιερή πόλη, όπου θα επισκεφθούμε στην Γεσθημανή την Βασιλική της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και θα προσευχηθούμε στον Τάφο της Θεοτόκου. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Επιβίβαση στο αεροσκάφος της Aegean Airlines και απ΄ ευθείας πτήση για την Αθήνα στις 19:20. Άφιξη στο Ελ. Βενιζέλος στις 21:20, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη, θρησκευτικού χαρακτήρα, εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 250 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 15 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 715 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

• Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας από Ιωάννινα – αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος – Ιωάννινα.

• Αεροπορικά εισιτήρια με απ΄ ευθείας πτήση από Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα με την Aegean Airlines. (δικαιούστε & αποσκευή έως 23 κιλά ανά άτομο).

• Φόροι αεροδρομίων.

• Πέντε (5) διανυκτερεύσεις στη Βηθλεέμ στο Hotel "Shepherds' House Hotel" – 4****

• Πέντε (5) πρωινά.

• Πέντε (5) δείπνα.

• Μετακινήσεις από αεροδρόμιο – ξενοδοχείο και ξενοδοχείο αεροδρόμιο με τοπικό πούλμαν.

• Μετακινήσεις βάση του προγράμματος με τοπικό πούλμαν.

• Ανάβαση με ταξί στο Όρος Θαβώρ.

• Μετάβαση με πουλμανάκι στον Άγιο Σάββα.

. Τοπικό ξεναγό για τις ξεναγήσεις βάση του προγράμματος.

. Αρχηγό του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης

. Χάρτες και ενημερωτικά έντυπα

. Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

• Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

• Αχθοφορικά – Φιλοδωρήματα.

• Οτιδήποτε αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

• Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

• Τα ποτά στα δείπνα.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα διαβατήριο νέου τύπου, το οποίο να είναι σε ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής του ταξιδιού.