τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 24 Ιούν, 2018 | Τιμή: €238 κατ'άτομο

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΚΙΑΘΟ - ΣΚΟΠΕΛΟ

 

1η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ, 24/0618, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού και με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για το λιμάνι του Βόλου. Χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην παραλία του Βόλου και για φαγητό. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και στις 17:45 αναχώρηση για τις Βόρειες Σποράδες την Σκιάθο. Άφιξη στο νησί περίπου στις 20:00 και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 25/06/18, ΣΚΙΑΘΟΣ – ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΣΚΙΑΘΟΣ.

Πρωινό. Περιήγηση στην χώρα με τα γραφικά σοκάκια όπου σ΄ ένα απ΄ αυτά, το σπίτι του Παπαδιαμάντη απέριττο και σοβαρό απείραχτο από το πέρασμα του χρόνου, θυμίζει κάτι άλλες εποχές για τις οποίες έγραφε τότε ο μεγάλος πεζογράφος. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και αναχώρηση στις 11:30 για την Σκόπελο, το δεύτερο σε έκταση νησί των Σποράδων μετά την Σκύρο. Άφιξη γύρω στις 12:45 και ακολουθεί περιήγηση στην Χώρα της Σκοπέλου, η οποία είναι μια από τις γραφικότερες πολιτείες του Αιγαίου. Θα θαυμάσουμε τα δίπατα και τρίπατα σπίτια της τα οποία είναι στριμωγμένα το ένα δίπλα στο άλλο με μπαλκόνια γεμάτα λουλούδια και κεραμιδένιες στέγες. Την ομορφιά της συμπληρώνουν η πλούσια βλάστηση και οι περίφημες εκκλησίες, που υπερβαίνουν τις εκατό. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και ψώνια και αναχώρηση για το λιμάνι της Γλώσσας. Αναχώρηση στις 19:10 με το πλοίο της γραμμής για επιστροφή στη Σκιάθο. Άφιξη στη Σκιάθο γύρω στις 19:40. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΤΡΙΤΗ, 26/06/18, ΣΚΙΑΘΟΣ.

Πρωινό. Χρόνος στη διάθεσή σας για έναν προαιρετικό γύρο του νησιού με καϊκι, όπου θα θαυμάσουμε τη σπηλιά της Φόνισσας, τα Λαναριά, το Ενετικό κάστρο και την καλύτερη παραλία Κουκουναριές όπου θα έχουμε χρόνο στη διάθεσή μας για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ , ΤΕΤΑΡΤΗ, 27/06/18, ΣΚΙΑΘΟΣ – ΒΟΛΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για τελευταία γνωριμία με το νησί και για αγορές. Αναχώρηση με το καράβι της γραμμής για το Βόλο στις 15:30. Άφιξη στο λιμάνι του Βόλου γύρω στις 17:55, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στον δρόμο επιστρέφουμε στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 238 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Βόλο – Σκιάθο, Σκιάθο – Σκόπελο – Σκιάθο και Σκιάθο - Βόλο.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Σκιάθο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκεδάσεως και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

- ‘Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

• Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.