τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ

Διάρκεια: 6 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 26 Ιούν, 2018 | Τιμή: €395 κατ'άτομο

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ

6 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΛΑΣΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΡΩΜΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 24/06/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ (98 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση το βράδυ για την Ηγουμενίτσα, όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ανκόνα στις 23:59. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 25/06/18, ΑΝΚΟΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (257 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Φλωρεντία. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 26/06/18, ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΡΩΜΗ (282 χλμ).

Πρωινό. Ξενάγηση στην πόλη. Από τις πιο θρυλικές πόλεις η Φλωρεντία μας προσκαλεί σήμερα να γνωρίσουμε τα αριστουργήματά της. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιόρα και την ομορφότερη γέφυρα της πόλης Πόντε Βέκκιο σημερινό δημαρχείο, την πλατεία της Δημοκρατίας. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος στην πλούσια αγορά του Σαν Λορέντζο. Από εκεί, συνεχίζουμε για την “Aιώνια πόλη”, τη Ρώμη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και ακολουθεί νυχτερινή περιήγηση της Ρώμης με το πούλμαν, όπου θα γίνει πανοραμική ξενάγηση στη πόλη – σύμβολο που δεν έπαψε ποτέ να γοητεύει τον κάθε επισκέπτη. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθούμε στη Piazza Venezia, το κέντρο της Ρώμης με το μοναδικά φωτισμένο μνημείο ενώσεως της Ιταλίας. Θα περάσουμε από το μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το Κολοσσαίο και τέλος θα κάνουμε στάση στη περιοχή Trastevere, μια από τις πιο γραφικές και κοσμοπολίτικες γειτονιές της Ρώμης για ένα ποτό δίπλα στις όχθες του Τίβερη ποταμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 27/06/18, ΡΩΜΗ.

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Θα ξεκινήσουμε από το Βατικανό, όπου θα επισκεφθούμε την επιβλητική βασιλική του Αγίου Πέτρου. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο Κολοσσαίο. Περνώντας από την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά φτάνουμε στην Πιάτσα Βενέτσια, όπου θα δούμε το μνημείο της πατρίδας με τον άγνωστο στρατιώτη και το Παλάτσο Βενέτσια. Θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου και από εκεί συνεχίζουμε για την πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου θα κάνετε τις ευχές σας, καταλήγοντας στην Πιάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά μνημεία. Στη συνέχεια, ελεύθερος χρόνος για περιπλάνηση σε μία από τις πιο διάσημες και αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ρώμης στην πιάτσα Πόπολο. Επίσης μπορείτε να περιπλανηθείτε στην πλούσια αγορά της πόλης (στη Βία Καβούρ, την Βία Νασιονάλε και φυσικά την πολυσυζητημένη Βία Κοντότι). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

 

5η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 28/06/18, ΡΩΜΗ – ΑΝΚΟΝΑ (304 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ηγουμενίτσα στις 13:30. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

6η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29/06/18, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (98 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 150 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :395 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Ανκόνα – Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ.

- Μία (1) διανυκτέρευση στη Φλωρεντία και δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 4****.

- Τρία (3) πρωινά.

- Τρία (3) δείπνα.

- Τοπικοί φόροι των πόλεων.

- Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Ξεναγήσεις - περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

- Τα ποτά στα δείπνα.

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.