τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΝΙΣ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τετάρτη 04 Ιούλ, 2018 | Τιμή: €210 κατ'άτομο

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΝΙΣ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ - ΝΙΣ

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Διέλευση συνόρων Ελλάδας – Σκοπίων και στη συνέχεια, διέλευση συνόρων Σκοπίων – Σερβίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φτάνουμε στο Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Πρωινό. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το φρούριο Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Κοινοβούλιο. Μετά την ξενάγηση ελεύθεροι για μια βόλτα στο κέντρο για ψώνια στην αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το πανέμορφο Νόβισαντ, την κομψή πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας και της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας. Θα επισκεφτούμε το κάστρο Πετροβαραντίν και θα έχουμε χρόνο για καφέ απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα που προσφέρει πάνω από την πόλη. Περίπατο στο ιστορικό κέντρο, για να καταλήξουμε στο εμπορικό κέντρο όπου και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα, φαγητό και ψώνια. Επιστροφή στο Βελιγράδι στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα σας προτείνουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στον Δούναβη και τον παραπόταμο Σάβα, με ποταμόπλοιο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη Νις η οποία είναι γενέτειρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης για περιήγηση, όπου θα δούμε το κάστρο με την εντυπωσιακή πύλη το οποίο βρίσκεται δίπλα στο ποτάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΝΙΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής. Διέλευση συνόρων μετά από σχετικό έλεγχο και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας με όμορφες εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο Βελιγράδι και μία (1) διανυκτέρευση στο Νις, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, 4****

- Τέσσερα (4) πρωινά.

- Τέσσερα (4) δείπνα.

- Επαγγελματία ξεναγό – αρχηγό σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Περιηγήσεις - ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα διαβατήριο σε ισχύ ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).