τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 08 Σεπ, 2018 | Τιμή: € κατ'άτομο

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 08/09/2018, ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΝ ΠΛΩ (421 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από τα Ιωάννινα για Πειραιά. Με μικρές στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 09/09/2018, ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (70 χλμ).

Άφιξη το πρωί γύρω στις 07:45 στο λιμάνι της Μυτιλήνης . Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγ. Ραφαήλ που ιδρύθηκε το 1963, ύστερα από ένα θαυμαστό κύκλο ονείρων, που οδήγησαν στην ανεύρεση των οστών των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που μαρτύρησαν από τους Τούρκους το 1463. Συνεχίζουμε την ημερήσια εκδρομή μας στους Μανταμάδες. Ο Μανταμάδος είναι πασίγνωστος για τον προστάτη Άγιο Ταξιάρχη του, η εκκλησία η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χωριό μέσα σε ολόφωτο χώρο από πεύκα και ελιές. Το εικόνισμα του Αγίου είναι ανάγλυφο, από πηλό και αίμα, όπως αναφέρει ο θρύλος. Στην επιστροφή στάση στα Ξεμπέλια για φαγητό και μπάνιο. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Αργά το απόγευμα απογευματινή βόλτα στη Μυτιλήνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 10/09/2018, ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΚΑΛΛΟΝΗ - Μ. ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΜΟΛΥΒΟΣ – ΠΕΤΡA - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (123 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στη μονή Λειμώνος (αφιερωμένο στον Άγιο Ιγνάτιο), περνώντας πρώτα από την Καλλονή. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στην Πέτρα παραλιακό χωριό, που οφείλει το όνομά του στο βράχο της Παναγίας, που στέκεται σαν μετεωρίτης στη μέση του οικισμού όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας (114 σκαλιά πάνω σε βράχο). Παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο Μόλυβο ή Μήθυμνα, χτισμένη με την άφθονη ντόπια μολυβή πέτρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 11/09/2018, ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΑΣΟΣ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΕΝ ΠΛΩ (48 χλμ),

Πρωινό και αναχώρηση το πρωί για επίσκεψη Μουσείων του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου, TERIANT. Τέλος επίσκεψη στην εκκλησία του Ταξιάρχου στο Καγιάννη, όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό ορεινό χωριό της Αγιάσου με την γνωστή σε όλους Εκκλησία της Παναγίας. Στη συνέχεια, επιστροφή στη Μυτιλήνη όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να επισκεφθούμε τον ναό του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης και την παλιά πόλη. Από εκεί, αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής από τη Μυτιλήνη για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ΜΕΡΑ , ΤΕΤΑΡΤΗ, 12/09/2018, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (421 χλμ).

Πρωινό. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά περίπου στις 08:25 .Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Λουτράκι, όπου θα παραμείνουμε για καφέ και συνεχίζουμε για επιστροφή στην πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

 

• 165 ευρώ κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με δύο (2) διαν/σεις στο μοναστήρι & ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε καθίσματα αεροπορικής θέσης .

 

• 245 ευρώ κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με 2 διαν/σεις σε ξενοδοχείο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε τετράκλινες καμπίνες (ΑΒ4).

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, άνετο, υπερυψωμένο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Μυτιλήνη – Πειραιά.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Μυτιλήνη .

-Δύο (2) πρωινά στην περίπτωση διαμονής σε ξενοδοχείο .

-Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

-Συνοδό γραφείου.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.