τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 02 Σεπ, 2018 | Τιμή: €140 κατ'άτομο

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΛΥΜΠΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΣΠΑΡΤΗ

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 02/09/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ

(455 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση για καφέ , άφιξη στην Ολυμπία, στον σημαντικότερο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας. Ένας χώρος γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, εκεί από όπου ξεκινάει κάθε τέσσερα χρόνια η ολυμπιακή φλόγα για να μεταφερθεί στον τόπο που γίνονται οι ολυμπιακοί αγώνες. Παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Καλαμάτα. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη . Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 03/09/18, ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ (276 χλμ).

Πρωινό. Μικρή περιήγηση στην πόλη της Καλαμάτας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα Σπήλαια Διρού. Στη συνέχεια του δρόμου μας θα κάνουμε στάση για φαγητό στην σύγχρονη παραλιακή πόλη με νησιώτικο χρώμα, το Γύθειο. Συνεχίζουμε το δρόμο μας για τη μεσαιωνική καστροπολιτεία που βρίσκεται σκαρφαλωμένη σε βράχο και συνδέεται με την αντικρινή πελοποννησιακή ακτή, με μια στενή λωρίδα γης, την Μονεμβασιά. Δεκάδες εκκλησίες, αρχοντικά πλούσιων εμπόρων, κρήνες, χαμάμ και στριφογυριστά καλντερίμια διατηρούνται σε αξιοσημείωτα καλή κατάσταση, διαφυλάσσοντας ατόφια την ατμόσφαιρα αυτού του οικισμού, που από τα βυζαντινά χρόνια μέχρι το 19ο αιώνα διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ευρύτερης περιοχής. Αργά το απόγευμα, αναχώρηση για τη Σπάρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 04/09/18, ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (477χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για περιήγηση στην όμορφη πόλη της Σπάρτης, που βρίσκεται κάτω από τις μεγαλοπρεπείς κορυφές του Ταυγέτου. Στην συνέχεια, θα επισκεφθούμε την ατόφια Βυζαντινή πολιτεία, το Μυστρά. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας, με μικρές στάσεις στο δρόμο, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 60 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 140 € / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Μία (1) διανυκτέρευση στην Καλαμάτα και μία (1) διανυκτέρευση στην Σπάρτη σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας 3***.

- Δύο (3) πρωινά .

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Συνοδό - αρχηγό του γραφείου μας .

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Είσοδος στα σπήλαια Διρού .

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.