τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τετάρτη 24 Οκτ, 2018 | Τιμή: €230 κατ'άτομο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 24/10/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (840 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό, άφιξη στα σύνορα, στους Κήπους, όπου θα γίνει τελωνειακός έλεγχος και μικρή στάση στα αφορολόγητα για ψώνια. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 25/10/18, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ .

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση στην Πόλη. Επίσκεψη στην περίφημη εκκλησία - μουσείο της Αγίας Σοφίας, στο Βυζαντινό Ιππόδρομο ( το Ατ. Μειντάν ) με τον υπέροχο (Ντικιλίτας) κίονα - οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά το χάλκινο τρίποδα των Δελφών. Στη συνέχεια θα δούμε το καταπληκτικό παλάτι Τοπ Καπί με τους αμύθητης αξίας θησαυρούς των σουλτάνων. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθούμε το Καπαλί Τσαρσί (κλειστή αγορά) με τα χιλιάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της Ανατολής. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26/10/18, ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ.

Πρωινό. Προαιρετική μετάβαση στην προβλήτα και προαιρετική αναχώρηση για Πριγκιπόννησα (Πρώτη, Αντιγόνη , Χάλκη, Πρίγκηπος) με άφιξη στη Χάλκη, όπου θα δούμε τη Θεολογική Σχολή. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το νησί Πρίγκηπος, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Γνωριμία με το νησί, προαιρετικός γύρος του νησιού με παϊτονάκι. Επιστροφή το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. Επίσκεψη στη Μονή της χώρας και ελεύθερος χρόνος στην αγορά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 27/10/18, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Πρωινό. Eπίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, καθώς και στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626μ.Χ. Ακόμη, θα δούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής στο (Μπαλουκλί), με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά χρυσόψαρα και τους τάφους των Πατριαρχών. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ΄΄Turkuazoo΄΄, το πρώτο ενυδρείο της Τουρκίας, με μέγεθος 8.000 τ.μ.. το οποίο είναι το μεγαλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Διαθέτει αυτή τη στιγμή πάνω από 10.000 διαφορετικά είδη θαλάσσιας ζωής. Ένας κινούμενος διάδρομος μεταφέρει τους επισκέπτες κατά μήκος του 80μετρου γυάλινου υποβρύχιου τούνελ που είναι ένα από τα μακρύτερα στο κόσμο και τους δίνει τη δυνατότητα να αισθάνονται ότι βρίσκονται και οι ίδιοι στο βυθό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 28/10/18, ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, (840 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Άφιξη στα σύνορα, στους Κήπους, όπου θα γίνει τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο επιστροφή στην πόλη μας, έχοντας ακόμη νωπές στη μνήμη μας τις εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 230 ευρώ/ κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4**** .

- Τέσσερα (4) πρωινά - μπουφέ.

- Περιηγήσεις-ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.

- Τοπικό ξεναγό.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Κρουαζιέρα στα Πριγκιπόννησα & το Βόσπορο.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.