τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 06 Οκτ, 2018 | Τιμή: €85 κατ'άτομο

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 06/10/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΥΔΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία και αναχώρηση για το Νυδρί Λευκάδος, όπου θα επιβιβαστούμε στο Ferry-Boat για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς στις 11:30 . Άφιξη και αναχώρηση για τα επισκεφθούμε τα σπήλαια Μελισσάνης, Μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης . Η φυσική είσοδος του σπηλαίου είναι κατακόρυφη (διαστάσεων 40x50 μ.) και δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της οροφής. Παρόλα αυτά υπάρχει και τεχνητή είσοδος με σκαλοπάτια που επιτρέπει την επίσκεψη στο σπήλαιο. Από εκεί, συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νομού Κεφαλληνίας , το Αργοστόλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια. Διανυκτέρευση .

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 07/10/18, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΝΥΔΡΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Επίσκεψη στη Μονή Αγίου Γερασίμου που είναι και πολιούχος του νησιού. Από εκεί, αναχώρηση για το σπήλαια Δρογκαράτης . Θεωρείται από τα καλύτερα σπήλαια στην Ελλάδα και είναι το μοναδικό με τόσο μεγάλη αίθουσα (διαστάσεις 65x45 και ύψος 20 μέτρα περίπου) και από τα καταλληλότερα για σπηλαιοθεραπεία . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουνε για τη Σάμη όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Επιβίβαση στο Ferry-Boat και αναχώρηση για το Νυδρί Λευκάδος στις 16:15. Άφιξη στο Νυδρί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 40 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 85 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Mία (1) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας με πρωινό .

-Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Συνοδός γραφείου.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα «περιλαμβάνει».