τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Κυριακή 23 Δεκ, 2018 | Τιμή: €165 κατ'άτομο

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ

ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΙΑΣ – ΚΑΒΑΛΑ –

ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ – ΣΕΡΡΕΣ

 

1η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 23/12/18, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΔΡΑΜΑ ( 403 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στη Δράμα, η οποία βρίσκεται χτισμένη στους πρόποδες του βουνού Φαλακρό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια, θα μας δοθεί η ευκαιρία να επισκεφθούμε το χριστουγεννιάτικο πάρκο, την Ονειρούπολη της Δράμας όπου το παραμύθι των Χριστουγέννων έχει πάρει σάρκα και οστά. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να περιπλανηθούν σε ένα χριστουγεννιάτικο τοπίο, να επισκεφθούν τα σπιτάκια όπου φιλοξενούνται οι διάφορες δράσεις, και πολλά άλλα. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 24/12/18, ΔΡΑΜΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΙΑ – ΔΡΑΜΑ ( 204 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το σπήλαιο Αλιστράτης, ένα από τα ωραιότερα και μεγαλύτερα της Ευρώπης, όπου η φύση θέλησε να δείξει τη μεγαλύτερη δύναμη δημιουργίας στολισμού και σχημάτων. Εκεί θα θαυμάσουμε τον πλούσιο διάκοσμο του σπηλαίου που απαριθμεί πολλούς σχηματισμούς σταλαγμιτών και σταλακτιτών σε διάφορους χρωματισμούς όπως κολώνες, τείχη, κουρτίνες, φλόγες, κ.α.. Από εκεί αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά, το οποίο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Αλή Μπαμπά, μέσα σε δάσος από οξυές και πεύκα σε υψόμετρο 1.600 μ., δημιούργημα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σερρών. Ελεύθερος χρόνος για να διασκεδάσετε στις χιονοδρομικές πίστες και στα σαλέ. Επιστροφή στο Δράμα. Για το βράδυ σας προτείνουμε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε νυχτερινό κέντρο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΤΡΙΤΗ, 25/12/18, ΔΡΑΜΑ - ΚΑΒΑΛΑ – ΔΡΑΜΑ ( 37 χλμ x 2 = 74 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την όμορφη Καβάλα. Γνωριμία με την πόλη και επίσκεψη στο κάστρο της Καβάλας. Αυτή η ΄΄ακρόπολη΄΄ που βλέπουμε σήμερα, μήκους 65 μέτρων και πλάτους που κυμαίνεται από 17-60 μέτρα, είναι κατασκευή του 15ου αιώνα (1425). Ο εξωτερικός περίβολος της ενισχύεται από δύο τετράγωνους πύργους τοποθετημένους στις βόρειες γωνίες, έναν πολυγωνικό στο μέσο της ανατολικής πλευράς και έναν προμαχώνα στη νοτιοανατολική γωνία. Παραμονή για φαγητό στην πόλη της Καβάλας. Επιστροφή στην Δράμα. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 26/12/18, ΔΡΑΜΑ – ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ – ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ - ΣΕΡΡΕΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 448 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Εικοσιφοίνισσας, η οποία βρίσκεται στο δρόμο Σερρών – Καβάλας, στα όρια των δύο Νομών, αμέσως μετά την Κορμίστα, στη βόρεια πλευρά του όρους Παγγαίου, σε μια θαυμάσια τοποθεσία, σε υψόμετρο 743 μ. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό χωριό Ροδολίβος, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Από εκεί, αναχώρηση για την πόλη των Σερρών. Γνωριμία με την πόλη και χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην πλατεία Ελευθερίας και φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση για καφέ, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή εκδρομή.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 70 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 165 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

 

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Δράμα, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

 

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

- Τοπικοί φόροι διανυκτέρευσης.

 

- Συνοδό του γραφείου μας.

 

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

 

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

 

- Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

 

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.