τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 19 Ιαν, 2019 | Τιμή: €67 κατ'άτομο

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 19/01/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ (232 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στο Νυμφαίο. Η Κοινότητα βρίσκεται σε υψόμετρο 1350 μέτρων στο όρος Βίτσι, μέσα σε ένα τοπίο απαράμιλλου φυσικού κάλους, όπου ο λευκός χειμώ¬νας διαρκεί περίπου πέντε μήνες και παραχωρεί τη θέση του σε μια εκθαμβωτική εναλλαγή των εποχών. Στη συνέχεια, αναχώρηση για τη Φλώρινα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στην πόλη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 20/01/19, ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (363 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Εκεί, θα έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε σε όποια ηλικία και αν είστε και ανεξαρτήτως αν το ski είναι ένα από τα αγαπημένα σας σπορ ή όχι. Θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το τσάι σας, αγναντεύοντας και αν είστε από τους τυχερούς και το επιτρέπει ο καιρός, μπορεί να δείτε και τον Θερμαϊκό από εκεί ψηλά. Σχετική παραμονή εκεί και με ενδιάμεση στάση στον Άγιο Αθανάσιο για φαγητό, επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 50 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 10 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 67 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία (1) διανυκτέρευση στη Φλώρινα, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Συνοδό του γραφείου μας.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκέδασης και μουσεία.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.