τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 01 Μάρ, 2019 | Τιμή: €348 κατ'άτομο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01/03/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ (80 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων στην Ακαδημία το βράδυ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από Ιωάννινα για την Ηγουμενίτσα. Τακτοποίηση στις καμπίνες στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ, 02/03/19, ΑΝΚΟΝΑ – ΜΕΣΤΡΕ (ΒΕΝΕΤΙΑ) ( 364 χλμ).

Άφιξη την επομένη στο λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με άφιξη στη Βενετία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στο Μέστρε. Δείπνο. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το Μέστρε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ, 03/03/19, ΒΕΝΕΤΙΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για να μεταβούμε με το βαπορέτο στη μαγευτική πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες, πατρίδα του Καζανόβα και του Μάρκου Πόλο. Θα επισκεφθούμε την Ορθόδοξη Ελληνική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τον πύργο του ρολογιού των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων, την γέφυρα των Στεναγμών και φυσικά την κύρια πλατεία της πόλης του Αγίου Μάρκου η οποία είναι γεμάτη ιστορία και περιτριγυρίζεται από κτίρια σπουδαίας αρχιτεκτονικής με την ομώνυμη βασιλική του. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου είναι η κύρια πλατεία της Βενετίας και στην Ιταλία είναι γνωστή απλά ως ΄΄Η πλατεία΄΄. Λέγεται ότι η πλατεία του Σαν Μάρκο είναι και το ΄΄σαλόνι της Ευρώπης ΄΄. Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να διασκεδάσετε στους ρυθμούς του καρναβαλιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 04/03/19, ΒΕΝΕΤΙΑ–ΠΑΝΤΟΒΑ–ΑΝΚΟΝΑ-ΕΝ ΠΛΩ (372 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες πόλεις της βόρειας Ιταλίας που συνδυάζει αρμονικά τη μεσαιωνική ιστορία με τους σύγχρονους ρυθμούς, την Πάντοβα. H πόλη είναι γραφική, με πυκνό δίκτυο δρόμων με στοές, που καταλήγουν σε μεγάλες δημοτικές πλατείες, και πολλές γέφυρες, που διασχίζουν τους διάφορους παραπόταμους του Μπατσιλιόνε, που παλιά περιέβαλλε τα αρχαία τείχη σαν τάφρος. Επίσκεψη της πόλης και συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Απόπλους για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ΜΕΡΑ , ΤΡΙΤΗ, 05/03/19, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (80χλμ).

Άφιξη την επομένη, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 150 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 348 € / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια με πρωινό.

Επιβάρυνση για δύο (2) δείπνα : 34 ευρώ / κατά άτομο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, άνετο, κλιματιζόμενο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Ανκόνα – Ηγουμενίτσα σε τετράκλινες καμπίνες (ΑΒ4).

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4**** στην περιοχή της Βενετίας.

- Δύο πρωινά.

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης.

- Βαπορέτο στη Βενετία.

- Ξενάγηση στη Βενετία.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Ατομική είσοδος στη Βενετία.

- Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται απαραίτητα καινούριο διαβατήριο ή καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με λατινικούς χαρακτήρες).