τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 09 Μάρ, 2019 | Τιμή: €160 κατ'άτομο

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΚΑΒΑΛΑ - ΝΑΟΥΣΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 09/03/19 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ (497 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από την πόλη μας. Μέσω Εγνατίας Οδού και με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στη γαλάζια πολιτεία, χτισμένη αμφιθεατρικά ανάμεσα στις πράσινες πλαγιές των λόφων του Σύμβολου όρους, την Καβάλα. Σχετική παραμονή για γνωριμία με την όμορφη αυτή πόλη και για φαγητό. Συνεχίζουμε για την όμορφη Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί γνωριμία με την πόλη, όπου χαρακτηριστικό του νομού είναι η συνύπαρξη του μουσουλμανικού με το χριστιανικό στοιχείο. Στην Ξάνθη, η διατηρητέα παλιά πόλη δεσπόζει στην πλαγιά του λόφου του κάστρου, με γραφικά στενά, δαιδαλώδη δρομάκια και διώροφα συνήθως σπίτια, με σαχνίσια ζωηρά χρώματα. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 10/03/19, ΞΑΝΘΗ.

Πρωινό. Η μέρα σας, θα είναι ελεύθερη στην διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε την μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, όπου άρματα και χιλιάδες Καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στην πόλη. H μέρα μας θα ολοκληρωθεί με το παραδοσιακό Ξανθιώτικο έθιμο το κάψιμο το «Τζάρου» (ανθρώπινο ομοίωμα), σε μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 11/03/19 , ΞΑΝΘΗ – ΝΑΟΥΣΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (518 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ΄΄ηρωϊκή΄΄ πόλη της Μακεδονίας, τη Νάουσα. Εκεί θα απολαύσετε την ελεύθερη πορεία των μπουλουκιών στην πόλη, όπου μεταξύ τους κερνιούνται, χορεύουν και γλεντούν. Επίσης στην Πλατεία Καρατάσου, θα υπάρχει γιορτή Φασολάδας με Σαρακοστιανά. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 80 ευρώ / κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 160 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Ξάνθη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

-Τοπικοί φόροι διανυκτέρευσης.

-Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Συνοδό γραφείου.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96) , σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.