τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΡΩΜΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 22 Μάρ, 2019 | Τιμή: €350 κατ'άτομο

ΡΩΜΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΡΩΜΗ - ΝΑΠΟΛΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 22/03/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΕΝ ΠΛΩ (98 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το βράδυ στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 21:30 για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ανκόνα στις 23:15. Επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 23/03/19, ΑΝΚΟΝΑ - ΡΩΜΗ (320 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ανκόνα το απόγευμα. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την “Aιώνια πόλη”, τη Ρώμη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και ακολουθεί νυχτερινή περιήγηση της Ρώμης με το πούλμαν, καταλήγοντας στην Πίάτσα Ναβόνα με τα επιβλητικά μνημεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 24/03/19, ΡΩΜΗ.

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στη Ρώμη. Θα ξεκινήσουμε από το Βατικανό, όπου θα επισκεφθούμε την επιβλητική βασιλική του Αγίου Πέτρου η οποία είναι η μεγαλύτερη παπική εκκλησία, όπου στο εσωτερικό της βρίσκονται εκατοντάδες αγάλματα με αποκορύφωμα τη Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο Κολοσσαίο, ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα σήμερα στην Ρώμη. Περνώντας από την αρχαία Ρωμαϊκή Αγορά φτάνουμε στην Πιάτσα Βενέτσια, όπου θα δούμε το μνημείο της πατρίδας με τον άγνωστο στρατιώτη και το Παλάτσο Βενέτσια. Θα ανέβουμε στο λόφο του Καπιτωλίου και από εκεί θα καταλήξουμε στην πανέμορφη Φοντάνα ντι Τρέβι, όπου θα κάνετε τις ευχές σας. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος στη Βία Καβούρ, την Βία Νασιονάλε και φυσικά την πολυσυζητημένη Βία Κοντότι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 25/03/19, ΡΩΜΗ – ΝΑΠΟΛΗ - ΜΠΑΡΙ (486 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πατρίδα της Σοφίας Λόρεν & του Καρούζο, τη Νάπολη. Περιήγηση στην πρωτεύουσα της Καμπανίας. Το ιστορικό της κέντρο περιλαμβάνεται στη λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με τα ιστορικά της κτίρια, τα στενά δρομάκια και τον αυτοκρατορικό παραλιακό δρόμο του 18ου αιώνα. Επιβίβαση στο πούλμαν και συνεχίζουμε για το λιμάνι του Μπάρι. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για την Ηγουμενίτσα στις 19:30. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 26/03/19, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (98 χλμ).

Άφιξη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 05:30 νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή. Άφιξη στα Ιωάννινα στις 07:00.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 150 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 350 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, κλιματιζόμενο, άνετο, ασφαλές, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα – Ανκόνα και Μπάρι – Ηγουμενίτσα, σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες με w/c και ντουζ.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ρώμη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας 4****.

- Δύο (2) πρωινά.

- Δύο (2) δείπνα.

- Τοπικοί φόροι των πόλεων.

- Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου μας σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

- Ξεναγήσεις - περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό, τι αναφέρεται ως προτεινόμενο .

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.