τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Πέμπτη 21 Φεβ, 2019 | Τιμή: €195 κατ'άτομο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ, 21/02/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, (840 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και φαγητό, άφιξη στα σύνορα, στους Κήπους, όπου θα γίνει τελωνειακός έλεγχος και μικρή στάση στα αφορολόγητα για ψώνια. Αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη με άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22/02/19, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ .

Πρωινό και αναχώρηση για την περιήγηση στην Πόλη. Επίσκεψη στην περίφημη εκκλησία - μουσείο της Αγίας Σοφίας, στο Βυζαντινό Ιππόδρομο ( το Ατ. Μειντάν ) με τον υπέροχο (Ντικιλίτας) κίονα - οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά το χάλκινο τρίποδα των Δελφών. Στη συνέχεια θα δούμε τους αμύθητης αξίας θησαυρούς των σουλτάνων στο Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Στη συνέχεια θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να επισκεφθείτε το Καπαλί Τσαρσί (κλειστή αγορά) με τα χιλιάδες καταστήματα με χρυσαφικά, δερμάτινα κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 23/02/19, ΚΩΝ/ΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΑ.

Πρωινό. Προαιρετική μετάβαση στην προβλήτα και προαιρετική αναχώρηση για Πριγκιπόννησα (Πρώτη, Αντιγόνη , Χάλκη, Πρίγκηπος) με άφιξη στη Χάλκη, όπου θα δούμε τη Θεολογική Σχολή. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το νησί Πρίγκηπος, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Γνωριμία με το νησί, προαιρετικός γύρος του νησιού με παϊτονάκι. Επιστροφή το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη και ακολουθεί επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, καθώς και στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626μ.Χ. Ακόμη, θα δούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου πηγής στο (Μπαλουκλί), με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά χρυσόψαρα και τους τάφους των Πατριαρχών. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με χορούς και τραγούδια της Ανατολής. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 24/02/19, ΚΩΝ/ΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, (840 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Άφιξη στα σύνορα, στους Κήπους, όπου θα γίνει τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο επιστροφή στην πόλη μας, έχοντας ακόμη νωπές στη μνήμη μας τις εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 80 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 195 ευρώ/ κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, 4**** .

- Τρία (3) πρωινά - μπουφέ.

- Περιηγήσεις-ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.

- Τοπικό ξεναγό.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Κρουαζιέρα στα Πριγκιπόννησα .

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα (με τους λατινικούς χαρακτήρες) ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.