τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΚΡΥΡΑ

Διάρκεια: 4 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 26 Απρ, 2019 | Τιμή: €255 κατ'άτομο

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΚΡΥΡΑ

 

4 ΗΜΕΡΕΣ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 

1η ΜΕΡΑ, Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26/04/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ–ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-ΚΕΡΚΥΡΑ (78χλμ.).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο ferry-boat και αναχώρηση για το μυθικό νησί των Φαιάκων, την Κέρκυρα. Άφιξη στο καταπράσινο νησί της Κέρκυρας με την απαράμιλλη ομορφιά, αναχώρηση για το ξενοδοχείο Roda Beach Resort 5***** στη Ρόδα και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα στον πλούσιο μπουφέ του ξενοδοχείου. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την πόλη. Η ημέρα αυτή, Μ. Παρασκευή, είναι ημέρα των Επιταφίων. Η παρουσία των Φιλαρμονικών και των Χορωδιών δίνει μια άλλα διάσταση στην πένθιμη μέρα. Το μεσημέρι, περίπου στις 4 μ.μ. βγαίνει από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου στο Παλαιό Φρούριο, ο πρώτος επιτάφιος και μέχρι στις 9 περίπου το βράδυ, η κάθε εκκλησία περιφέρει το δικό της Επιτάφιο συνοδευόμενος από μπάντα και χορωδία. Στις 17:00 αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Ξεκούραση και ακολουθεί πλούσιο δείπνο στο ξενοδοχείο με σαρακοστιανά και μη εδέσματα. Στις 20:00 αναχώρηση για την πόλη. Στις 21:00 το βράδυ γίνεται η περιφορά του μεγαλοπρεπούς επιταφίου της Μητρόπολης με όλες τις φιλαρμονικές και χορωδίες της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ , Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ, 27/04/19, ΚΕΡΚΥΡΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για παρακολούθηση της πρώτης Ανάστασης που γίνεται στις 11:00, με επίκεντρο την παλιά πόλη όπου πέφτουν από τα μπαλκόνια οι ΄΄μπότηδες΄΄, στάμνες γεμάτες νερό. Πρόκειται για ένα έθιμο που ανάγεται στην Ενετοκρατία. Επιβίβαση στο πούλμαν και θα καταλήξουμε στο φημισμένο κοσμοπολίτικο θέρετρο σε περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, στην Παλαιοκαστρίτσα. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και γεύμα σε μπουφέ. Το βράδυ αναχώρηση για την κεντρική πλατεία όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και τα βεγγαλικά που θα προσθέσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα και άλλα παραδοσιακά Κερκυραϊκά εδέσματα. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 28/04/19, ΚΕΡΚΥΡΑ.

Πρωινό. Ημέρα ελεύθερη για διασκέδαση στο ξενοδοχείο με ζωντανή μουσική, το παραδοσιακό ψήσιμο του αρνιού, μπουφέ με διάφορους μεζέδες κ.α. Ξεκούραση και το απόγευμα, αναχώρηση για το μαγευτικό Κανόνι, απ΄ όπου ο επισκέπτης μπορεί να αγναντέψει το μοναδικό Ποντικονήσι και το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ, 29/04/19, ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (78χλμ.).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Όποιος επιθυμεί, προαιρετικά μπορεί να επισκεφθεί το Παλάτι του Αχιλλείου που βρίσκεται στην κορυφή του λόφου. Στη συνέχεια, αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Αναχώρηση για το λιμάνι και επιβίβαση στο ferry-boat. Απόπλους για την Ηγουμενίτσα. Άφιξη και επιστροφή στην πόλη μας γεμάτοι εντυπώσεις και αναμνήσεις από την εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και προκαταβολή 100 ευρώ / κατά άτομο το αργότερο 15 ημέρες πριν την αναχώρηση. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 255 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Ατομικά εισιτήρια f/b Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα και εισιτήρια πούλμαν.

-Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο Roda Beach Resort & Spa 5****.

-Τρία (3) πρωινά σε πλούσιο μπουφέ.

- Δύο (2) γεύματα και δύο (2) δείπνα σε πλούσιο μπουφέ.

- Αναστάσιμο δείπνο με την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα το βράδυ του Μ. Σαββάτου.

- Πλούσιο πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική την Κυριακή του Πάσχα.

- Μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά, συγκεκριμένοι καφέδες & ποτά έως τις 22:00 στο μπαρ και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου,

- Δωρεάν χρήση στις νεροτσουλήθρες (καιρού επιτρέποντος)

-Συνοδό του γραφείου μας.

-Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους – μουσεία.

- Τοπικό φόρο διαμονής (4 ευρώ / το δωμάτιο / την ημέρα)

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.