τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 15 Ιούν, 2019 | Τιμή: €178 κατ'άτομο

ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ - THNO

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14/06/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΡΑΦΗΝΑ (449 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 22:30 το βράδυ, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας, για το λιμάνι της Ραφήνας. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο φτάνουμε στο λιμάνι την επομένη το πρωί.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 15/06/2019, ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ.

Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και αναχώρηση για το λιμάνι της Άνδρου στις 07:30. Άφιξη στο λιμάνι της Άνδρου στις 09:25. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να γνωρίσουμε από κοντά την όμορφη χώρα της Άνδρου, η οποία είναι χτισμένη σε βενετσιάνικο ρυθμό πάνω σε ένα βράχο, με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, εναρμοσμένη με το περιβάλλον. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια και να θαυμάσουμε τα μοναδικά Ανδριώτικα αρχοντικά, τα επιβλητικά κτίρια, τα απλωτά σκαλιά και την ευρύχωρη πλατεία με δέντρα. Ακόμη θα δούμε τα δύο μουσεία σύγχρονης και μοντέρνας τέχνης με τα αξιόλογα εκθέματα. Περνώντας την καμάρα, ακολουθώντας την οδό Εμπειρίκου θα βρεθείτε στην πλατεία του ΄΄ Αφανούς Ναύτη΄΄ και στη γεφυρούλα που συνδέει την Άνδρο και το νησάκι με τα ερείπια του κάστρου. Από εκεί συνεχίζουμε για το νότιο κέντρο του νησιού , το παραθαλάσσιο Κόρθι . Εκεί θα δούμε το επιβλητικό φαράγγι στα Διποτάματα με τα άφθονα τρεχούμενα νερά και τους πολυάριθμους νερόμυλους . Στην περιοχή δεσπόζει το κάστρο της Φανερωμένης , παλιά μεσαιωνική οχύρωση , με εντυπωσιακή θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Στην περιοχή θα βρείτε πολλές όμορφες αμμουδερές παραλίες, με πιο γνωστή της γριάς το πήδημα. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος και παραμονή για γεύμα. Από εκεί αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Μπατσί όπου θα παραμείνουμε για καφέ. Επιστροφή στο λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο στις 19:45 και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στην Τήνο στις 21:20 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 16/06/2019, ΤΗΝΟΣ.

Πρωινό. Αναχώρηση για προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας όπου θα δούμε και το ναό της Εύρεσης και το Μαυσωλείο της Έλλης. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε και θα προσκυνήσουμε το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και συνεχίζουμε για το χωριό Βωλάξ, που είναι κτισμένο ανάμεσα σε σεληνιακό τοπίο, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο (Αρχαία Ακρόπολη του νησιού και επιβλητικό κάστρο). Περνώντας από τα καθολικοχώρια Λουτρά, Κρόκος, Κώμη, Καλλονή, Αγ. Μαρίνα, Καρδιανή και βλέποντας την επίδραση των Ενετών καταλήγουμε στον Πύργο. Θα δούμε το σπίτι και μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για τον Πάνορμο, όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Τέλος επιστροφή για τη Χώρα, αφού σταματήσουμε στο χωριό Ταραμπάδος, που είναι γνωστό από το θαυμαστό συγκρότημα των αριστοτεχνικών περιστεριώνων που κοσμούν μια καταπράσινη πλαγιά. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στο νησί. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 17/06/2019, ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Ακολουθεί κατά βούληση εκκλησιασμός ή ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στη χώρα, για αγορές. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για το λιμάνι της Ραφήνας στις 12:30. Άφιξη στο λιμάνι το απόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 178 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης Ραφήνα – Άνδρο – Τήνο - Ραφήνα.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Τήνο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.