τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 24 Ιούν, 2019 | Τιμή: €155 κατ'άτομο

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ , 24/06/19 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ.(295 χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από τα Ιωάννινα. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στην Κυλλήνη, όπου θα γίνει επιβίβαση στο φέρρυ - μπότ και αναχώρηση στις 13:00 για το νησί με τους κατάφυτους λόφους, τα ελαιόδεντρα και τις χελώνες καρέτα-καρέτα. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για φαγητό και για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 25/06/19, ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ – ΚΕΡΙ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (45 χλμ) .

Πρωινό και αναχώρηση για την πιο ξακουστή περιοχή του νησιού τη Μπόχαλη, η οποία βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της πόλεως της Ζακύνθου. Από εκεί η θέα είναι μαγευτική καθώς μπορούμε να θαυμάσουμε από ψηλά όχι μόνο την πόλη αλλά και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου. Από εκεί αναχώρηση για το Λαγανά, το μεγαλύτερο παραθεριστικό κέντρο του νησιού, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για το νοτιότερο χωριό του νησιού το Κερί, το οποίο θυμίζει την παλιά Ζάκυνθο, όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό. Στη συνέχεια, (προαιρετική) επίσκεψη στις περίφημες Γαλάζιες σπηλιές με καραβάκι, μια από τις πιο όμορφες σπηλιές της Ελλάδας με τους γαλάζιους χρωματισμούς από την αντανάκλαση και τη διάχυση του φωτός στα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος το βράδυ και προτείνουμε φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 26/06/19 , ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (295 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου. Εδώ φυλάγονται η λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου (μεταφέρθηκε το 1717 από το μοναστήρι Στροφάδων) και ελαιογραφίες των ζωγράφων Κουτούζη και Δοξαρά. Στη συνέχεια, θα έχουμε ελεύθερο για μια γνωριμία με τη χώρα. Παραμονή για φαγητό και στις 15:00 παίρνουμε το πλοίο της γραμμής, με άφιξη στην Κυλλήνη. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 155 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ζάκυνθο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

-Τοπικό φόρο διαμονής.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος

και τις περιηγήσεις σας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

• Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.