τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 24 Μάι, 2019 | Τιμή: €85 κατ'άτομο

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 24/05/19, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΥΔΡΙ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση για το Νυδρί Λευκάδος, όπου θα επιβιβαστούμε στο Ferry-Boat για το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς στις 11:00. Άφιξη και αναχώρηση για τα επισκεφθούμε τα σπήλαια Μελισσάνης, Μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης . Η φυσική είσοδος του σπηλαίου είναι κατακόρυφη (διαστάσεων 40x50 μ.) και δημιουργήθηκε από την πτώση ενός τμήματος της οροφής. Παρόλα αυτά υπάρχει και τεχνητή είσοδος με σκαλοπάτια που επιτρέπει την επίσκεψη στο σπήλαιο. Από εκεί, συνεχίζουμε για τα σπήλαια Δρογκαράτης. Θεωρείται από τα καλύτερα σπήλαια στην Ελλάδα και είναι το μοναδικό με τόσο μεγάλη αίθουσα (διαστάσεις 65x45 και ύψος 20 μέτρα περίπου) και από τα καταλληλότερα για σπηλαιοθεραπεία. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νομού Κεφαλληνίας, το Αργοστόλι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να χαλαρώσετε στα όμορφα ταβερνάκια. Διανυκτέρευση .

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 25/05/19, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΝΥΔΡΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στις επίσκεψη στη Μονή Αγίου Γερασίμου που είναι και πολιούχος του νησιού. Από εκεί, αναχώρηση για τη Σάμη όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στο μεγαλύτερο λιμάνι του νησιού και τουριστικό κέντρο . Παραμονή για φαγητό. Συνεχίζουμε για το Φισκάρδο. Επιβίβαση στο Ferry-Boat και αναχώρηση για το Νυδρί Λευκάδος στις 17:00. Άφιξη στο Νυδρί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή στη πόλη μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 85 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Mία (1) διανυκτέρευση σε επιλεγμένο 3*** κεντρικό ξενοδοχείο του γραφείου μας με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ .

- Τοπικός φόρος διανυκτέρευσης .

-Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα «περιλαμβάνει».