τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τετάρτη 07 Αύγ, 2019 | Τιμή: €255 κατ'άτομο

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

(ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΤΡΟΙΑ – ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΣΜΥΡΝΗ –

ΕΦΕΣΟΣ – ΑΪΒΑΛΙ – ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ)

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 07/08/19 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ–ΕΤΖΕΑΜΠΑΤ–Φ/Μ–ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ (811 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στα σύνορα όπου θα γίνει τελωνειακός έλεγχος. Σχετική παραμονή στα αφορολόγητα και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας μέσω Κεσσάνης – Καλλίπολης με άφιξη στα Δαρδανέλια (Ετζεαμπάτ – Φ/Μ – Τσανάκαλε). Αναχώρηση για το ξενοδοχείο στο Τσανάκαλε και τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 08/08/19, ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ–ΤΡΟΙΑ–ΠΕΡΓΑΜΟΣ–ΣΜΥΡΝΗ (401 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Τροία, την παλιά πόλη του Πριάμου που έκλεψε την ωραία την ωραία Ελένη και αφορμή του τρωικού πολέμου. Σχετική παραμονή εκεί για επίσκεψη και αναχώρηση για τα αρχαία ερείπια της άλλοτε ακμάζουσας Περγάμου. Εδώ τελειοποιήθηκε η περγαμήνη. Στην Ακρόπολή της μένουν τα θεμέλια του ναού του Δία που αποτελούσε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, το Ασκληπιείο, τα ερείπια του ναού της Αθηνάς και τέλος τον ναό του Αγ. Ιωάννου, την κόκκινη αυλή και την παλιά ελληνική συνοικία. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας για την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας και το σημαντικότερο λιμάνι εξαγωγών, την Σμύρνη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο Κορδελιό και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09/08/19 , ΣΜΥΡΝΗ-ΕΦΕΣΟΣ–ΣΜΥΡΝΗ (63 χλμ x 2 = 126 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στις υπέροχες πλατείες, την πανέμορφη παραλιακή λεωφόρο Κονακ Μεινταν, τα τζαμιά Χισάρ και Σαντιρβάν, τη Μούρνοβα, το Διοικητήριο, την ιστορική προκυμαία, την Ελληνική συνοικία και τη σύγχρονη πόλη. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Έφεσο, την σημαντικότερη αρχαία πόλη της Μ. Ασίας. Εδώ συναντάμε πολλά ενδιαφέροντα σημεία όπως, το μεγάλο θέατρο, τον Ναό της Αρτέμιδος, την Βιβλιοθήκη του Κέλσου, τα βυζαντινά λουτρά, το οκτάγωνο, την πηγή Τραιανού, την Βασιλική αγορά, το Πρυτανείο, τη Δημόσια αγορά, την Πύλη της Μαγνησίας, την Πύλη του Μυθριδάτη κ.α. Φεύγοντας από τη μαγευτική παλιά πόλη της Εφέσου, όπου είναι και ο οίκος της Παναγίας Θεοτόκου, επιστροφή στην Σμύρνη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 10/08/19, ΣΜΥΡΝΗ–ΑΪΒΑΛΙ–ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ (580 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το μεσογειακό Αϊβαλί. Ένα πασίγνωστο, ιδιαίτερα γραφικό και με μεγάλη ιστορία, λιμανάκι. Επίσκεψη στην πόλη, όπου θα θαυμάσουμε τα ωραιότατα παλιά κτήρια, τα στενά παραδοσιακά σοκάκια με τα παρεκκλήσια, καθώς επίσης και τις αυθεντικές κατασκευές του περασμένου αιώνα όπου θα εντυπωσιαστούμε από την απαράμιλλη ομορφιά του αρχιτεκτονικού τοπίου. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούμε στα πανέμορφα ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΑ, όπου θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων και το ναό του Ταξιάρχη. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας για Λάμψακα, όπου θα πάρουμε το καράβι για Καλλίπολη. Στη συνέχεια, μέσω Κεσσάνης και μετά τον τελωνειακό έλεγχο, άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ , 11/08/19 , ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (505 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για τα Ιωάννινα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην πόλη μας, έχοντας ακόμη νωπές στη μνήμη μας, εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 255 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Μία (1) διανυκτέρευση στο Τσανάκαλε, δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Σμύρνη και μία (1) διανυκτέρευση στην Κομοτηνή, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας, 4* / 3*.

- Τέσσερα (4) πρωινά.

- Τρία (3) δείπνα στην Τουρκία.

- Περιηγήσεις - ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας.

- Τοπικό ξεναγό.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Τα ποτά στα δείπνα.

- Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

Προσοχή ! Χρειάζεται η καινούρια αστυνομική ταυτότητα ή το καινούριο σας διαβατήριο.

 

 

 

*Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.