τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 13 Αύγ, 2019 | Τιμή: €265 κατ'άτομο

ΜΥΤΙΛΗΝΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 13/08/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΝ ΠΛΩ (421 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί και αναχώρηση από τα Ιωάννινα για Πειραιά. Με μικρές στάσεις στο δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 14/08/2019, ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΑΓΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ - ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (70 χλμ).

Άφιξη το πρωί γύρω στις 07:45 στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγ. Ραφαήλ που ιδρύθηκε το 1963, ύστερα από ένα θαυμαστό κύκλο ονείρων, που οδήγησαν στην ανεύρεση των οστών των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης που μαρτύρησαν από τους Τούρκους το 1463. Συνεχίζουμε την ημερήσια εκδρομή μας στους Μανταμάδες. Ο Μανταμάδος είναι πασίγνωστος για τον προστάτη Άγιο Ταξιάρχη του, η εκκλησία η οποία βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το χωριό μέσα σε ολόφωτο χώρο από πεύκα και ελιές. Το εικόνισμα του Αγίου είναι ανάγλυφο, από πηλό και αίμα, όπως αναφέρει ο θρύλος. Στην επιστροφή στάση στα Ξεμπέλια για φαγητό και μπάνιο. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος. Αργά το απόγευμα απογευματινή βόλτα στη Μυτιλήνη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο . Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 15/08/2019, ΜΥΤΙΛΗΝΗ – ΚΑΛΛΟΝΗ - Μ. ΛΕΙΜΩΝΟΣ – ΜΟΛΥΒΟΣ – ΠΕΤΡA - ΜΥΤΙΛΗΝΗ (123 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση μέσω Καλλονής, για επίσκεψη στη μονή Λειμώνος (αφιερωμένο στον Άγιο Ιγνάτιο). Συνεχίζουμε την εκδρομή μας στην Πέτρα παραλιακό χωριό, που οφείλει το όνομά του στο βράχο της Παναγίας, που στέκεται σαν μετεωρίτης στη μέση του οικισμού όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας (114 σκαλιά πάνω σε βράχο). Παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Το απόγευμα θα πάμε για καφέ στο Μόλυβο ή Μήθυμνα, χτισμένη με την άφθονη ντόπια μολυβή πέτρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16/08/2019, ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΑΓΙΑΣΟΣ–ΜΥΤΙΛΗΝΗ–ΕΝ ΠΛΩ (48 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση το πρωί για επίσκεψη Μουσείων του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου, TERIANT. Τέλος επίσκεψη στην εκκλησία του Ταξιάρχου στο Καγιάννη, όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το γραφικό ορεινό χωριό της Αγιάσου με την γνωστή σε όλους Εκκλησία της Παναγίας. Στη συνέχεια, επιστροφή στη Μυτιλήνη όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να επισκεφθούμε τον ναό του Αγίου Θεράποντα Μυτιλήνης και την παλιά πόλη. Από εκεί, αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής από τη Μυτιλήνη για το λιμάνι του Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

 

5η ΜΕΡΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ, 17/08/2019, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (421 χλμ).

Πρωινό. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά περίπου στις 08:25 .Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Λουτράκι, όπου θα παραμείνουμε για καφέ και συνεχίζουμε για επιστροφή στην πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 265 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

-Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, άνετο, υπερυψωμένο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Μυτιλήνη - Πειραιά σε ΑΒ4 (τετράκλινη καμπίνα με w/c και ντουζ).

-Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Μυτιλήνη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

-Δύο (2) πρωινά.

-Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Τοπικό φόρο διανυκτέρευσης.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.