τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΑΙΓΙΝΑ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 26 Οκτ, 2019 | Τιμή: €150 κατ'άτομο

ΑΙΓΙΝΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 26/10/19 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΙΓΙΝΑ (417 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την Ακαδημία. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Παίρνουμε το πλοίο της γραμμής με προορισμό την Αίγινα. Άφιξη και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί .Διανυκτέρευση .

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/10/19 , ΑΙΓΙΝΑ .

Πρωινό. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Κολόνας που βρίσκεται δίπλα στο σημερινό λιμάνι της Αίγινας και δείχνει την συνέχεια στην μακραίωνη ιστορία του νησιού. Το όνομα του ο αρχαιολογικός χώρος το πήρε από Βενετσιάνους ναυτικούς, χάρη στον ένα και μοναδικό κίονα που τον χρησιμοποιούσαν για προσανατολισμό. Στη συνέχεια, θα δούμε το ναό της Αφαίας ο οποίος είναι από τα πιο εντυπωσιακά κτίσματα της υστεροαρχαϊκής εποχής. Ο ναός δεσπόζει στην περιοχή του ιερού της Αφαίας που ίδρυσαν οι Αιγινίτες για να τιμήσουν την Μινωίτικη θεότητα Αφαία, κόρη του Δία και της Κάρμης. Επιβίβαση το πούλμαν και αναχώρηση για επίσκεψη στη Μονή του Αγίου Νεκταρίου. Συνεχίζουμε για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του νησιού, την Αγία Μαρίνα, γνωστή για την πλούσια βλάστηση καθώς και τις αμμώδεις παραλίες της. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και περιήγηση στα πλακόστρωτα σοκάκια με παραδοσιακά καφενεία και τα μικρά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 28/10/19, ΑΙΓΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΕΡΑΜΑ – ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ (462 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και αναχώρηση για Πειραιά. Άφιξη και αναχώρηση για το Πέραμα, όπου θα πάρουμε το ferry boat για το μεγαλύτερο σε έκταση νησί του Αργοσαρωνικού , τη Σαλαμίνα. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη της Σαλαμίνας, η οποία διατηρεί τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, που της προσδίδουν τα ενδιαφέροντα νεοκλασικά κτίρια και οι γραφικές γωνιές, με έντονο νησιώτικο χαρακτήρα. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα βορειοδυτικά παράλια της νήσου Σαλαμίνας όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή της Φανερωμένης. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry boat με άφιξη στη Νέα Πέραμο. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεση στάση, αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 150 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Αίγινα – Πειραιάς & Πέραμα – Σαλαμίνα – Νέα Πέραμος.

- Δύο διανυκτερεύσεις στην Αίγινα, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό .

- Τοπικό φόρο διανυκτέρευσης.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.