τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 26 Οκτ, 2019 | Τιμή: €130 κατ'άτομο

ΒΟΛΟ - ΠΗΛΙΟ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΒΟΛΟ – ΠΗΛΙΟ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 26/10/2019, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΒΟΛΟΣ ( 255 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την Ακαδημία. Με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Καλαμπάκα, άφιξη στα Μετέωρα, το σημαντικότερο και σπουδαιότερο αξιοθέατο της Θεσσαλίας και της Ελλάδας. Εκεί θα επισκεφθούμε τη Μονή του ΄΄Αγίου Στεφάνου ΄΄, ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοναστήρια. Συνεχίζουμε με άφιξη σε μια από τις ωραιότερες πόλεις και σημαντικό λιμάνι, το Βόλο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ακολουθεί γνωριμία με την πόλη του Βόλου και χρόνος ελεύθερος στην παραλιακή με τις πολλές ταβέρνες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/10/2019, ΒΟΛΟΣ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΧΑΝΙΑ – ΜΗΛΙΕΣ – ΒΟΛΟΣ. (90χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο στολίδι του νομού Μαγνησίας με τα πανέμορφα χωριά, το Πήλιο. Πρώτη μας στάση η Μακρυνίτσα, από τα πιο ονομαστά Πηλιορείτικα χωριά, με πλούσια ιστορία, καλντερίμια και αρχοντικά σπίτια, αντιπροσωπευτικά δείγματα της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αμέσως μετά επισκεπτόμαστε την Πορταριά. Σημαντικό τουριστικό θέρετρο χειμώνα-καλοκαίρι, που βρίσκεται ανάμεσα σε δέντρα, λουλούδια και τρεχούμενα νερά όπου η θέα είναι καταπληκτική στον Παγασητικό Κόλπο. Στη συνέχεια, αναχώρηση για τον ορεινό παραδοσιακό οικισμό τα Χάνια με τις πολλές παραδοσιακές ταβέρνες. Παραμονή για φαγητό και συνεχίζουμε για τις Μηλιές, όπου είναι από τα γραφικότερα μεγαλοχώρια του Πηλίου, καθώς και πατρίδα του Άνθιμου Γάζη και άλλων διδασκάλων του Γένους. Ολοκληρώνοντας το γύρο του Πηλίου, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο στο Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 28/10/2019, ΒΟΛΟΣ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ. (334 χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Λίμνη Πλαστήρα, με τα καταπράσινα βουνά που χαϊδεύουν τις όχθες της όπου θα απολαύσουμε τη μαγεία της. Πρόκειται για μια τεχνητή λίμνη, η οποία πήρε το όνομα της από ένα από τα πιο λαμπρά παιδιά της καρδιτσιώτικης γης, τον “μαύρο καβαλάρη”. Περιήγηση στο Φράγμα και το τοπίο της λίμνης και συνεχίζουμε για την Καρδίτσα. Χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη και παραμονή για φαγητό. Από εκεί, αναχώρηση για τα Τρίκαλα, όπου θα σταματήσουμε για καφέ. Παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή τουλάχιστον ένα μήνα πριν την αναχώρηση της εκδρομής και θα έχετε ενημέρωση από το πρακτορείο για την προκαταβολή. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών για την έγκαιρη ενημέρωσή τους και για την επιβεβαίωση των ξενοδοχείων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 130 € / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Βόλο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Τοπικό φόρο διαμονής.

-Συνοδό γραφείου που θα φροντίσει για τις λεπτομέρειες, για την εκτέλεση του προγράμματος και τις περιηγήσεις σας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκέδασης.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

* Το πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί με διαφορετική σειρά χωρίς να παραλειφθεί τίποτα, προς όφελος των πελατών.