τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 25 Μάρ, 2016 | Τιμή: €110 κατ'άτομο

ΧΑΛΚΙΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25/03/16 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΓΑΛΑΞΙΔΙ – ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ (452χλμ.).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί στην Ακαδημία, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση . Με ενδιάμεση στάση στη Ναύπακτο για καφέ συνεχίζουμε με επόμενες στάσεις στο Γαλαξίδι και στους Δελφούς, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για γνωριμία. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την ορεινή κωμόπολη, ονομαστή για τα υφαντά της και το μπρούσκο κρασί της, την Αράχωβα. Εκεί θα μείνουμε για φαγητό και συνεχίζουμε για την πανέμορφη Χαλκίδα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Γνωριμία με την πόλη που την χαρακτηρίζει η ιδιαίτερη μαγεία και η αρχοντιά. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 26/03/16 , ΧΑΛΚΙΔΑ – ΕΡΕΤΡΙΑ - ΑΛΙΒΕΡΙ - ΜΑΡΜΑΡΙ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ (242χλμ.).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Μέσω Ερέτριας, άφιξη στο Αλιβέρι. Μία σύγχρονη κωμόπολη, η οποία παρουσιάζει σημαντική οικονομική και εμπορική δραστηριότητα και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω σε λόφους. Συνεχίζουμε το οδοιπορικό μας με επόμενη στάση στο γραφικό ψαροχώρι, το Μαρμάρι. Ένας πολύ γνωστός προορισμός της Νότιας Εύβοιας, απλωμένος σε ένα γραφικό και χαρακτηριστικό φυσικό ημικύκλιο. Από εκεί αναχώρηση για μια από τις πιο όμορφες και ιστορικές πόλεις της Εύβοιας την Κάρυστο. Η Κάρυστος έχει μοντέρνο ρυμοτομικό σχέδιο, πλατείες και νεοκλασικά κτίρια, αρχοντικά και παραδοσιακά οικήματα. Oι παραλίες της Καρύστου και το λιμάνι με τα παραδοσιακά καφενεία, τα ουζερί και τις γραφικές ταβέρνες, προδιαθέτουν τον επισκέπτη να αφεθεί κάτω από τη σκιά της μουριάς με ούζο και ντόπιους μεζέδες. Σημείο αναφοράς της πόλης στο ανατολικό άκρο του λιμανιού, είναι το Μπούρτζι. Απέναντι σχεδόν, επί του παραλιακού δρόμου, στεγάζεται το Γιοκάλειο Πνευματικό Ίδρυμα. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή στη Χαλκίδα. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/03/16, ΧΑΛΚΙΔΑ – ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ - ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ (ΠΡΟΚΟΠΙ) – ΑΡΚΙΤΣΑ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (439χλμ.) .

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την παραλιακή πόλη, Νέα Αρτάκη, η οποία με την αξιόλογη πολιτιστική δραστηριότητα οφείλει την ονομασία της στην Αρτάκη της Προποντίδας, τόπο καταγωγής των προσφύγων που εγκαταστάθηκαν εδώ μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή. Συνεχίζουμε για το χωριό Προκόπι, για επίσκεψη στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου. Προσκύνημα στον Άγιο και αναχώρηση για το λιμάνι της Αιδηψού όπου θα έχουμε παραμονή για φαγητό. Από εκεί θα πάρουμε το καραβάκι για να περάσουμε απέναντι στο παραλιακό χωριό, που αποτελεί πέρασμα για τη Βόρεια Εύβοια, την Αρκίτσα. Στη συνέχεια, αναχώρηση για Καμένα Βούρλα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Από εκεί με ενδιάμεσες στάσεις στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής και φτάνουμε στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 50 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 110 € / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία των οδηγών μας.

-Δύο ( 2) διανυκτερεύσεις στη Χαλκίδα σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Συνοδός γραφείου .

-Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

- Κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.