τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διάρκεια: 2 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 26 Μάρ, 2016 | Τιμή: €54 κατ'άτομο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 26/03/16, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ( 259 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την Ακαδημία. Μέσω Εγνατίας Οδού και με ενδιάμεση στάση, άφιξη στην Θεσσαλονίκη. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το εμπορικό κέντρο ΄΄Cosmos΄΄, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή για ψώνια. Επιστροφή στο κέντρο και ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στην αγορά της πόλης. Το βράδυ γνωρίστε από κοντά τη νυχτερινή Θεσσαλονίκη, η οποία φημίζεται για την βραδινή της διασκέδαση. Πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε όλες τις συνοικίες προσφέρουν πολύ ποιοτική διασκέδαση σε ξένους και ελληνικούς ρυθμούς. Ρεμπετάδικα, θέατρα και μουσικές σκηνές είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές που μπορείτε να βρείτε στην βραδινή Θεσσαλονίκη. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 27/03/16, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ ( 259 χλμ).

Πρωινό. Επίσκεψη στον πολιούχο της πόλης τον Άγιο Δημήτριο, τον Λευκό Πύργο, κ.α. Ελεύθερος χρόνος για περιπλάνηση στην παραλιακή και παραμονή για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 25 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 54 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

-Μία (1) διανυκτέρευση στη Θεσσαλονίκη σε κεντρικό ξενοδοχείο 4****.

-Ένα (1) πρωινό.

-Συνοδός του γραφείου.

-Ασφάλεια αστικής ευθύνης, (Π.Δ 339/11-9-96) , σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

-Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.