τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 18 Ιούν, 2016 | Τιμή: € κατ'άτομο

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΚΙΑΘΟ - ΣΚΟΠΕΛΟ

 

1η ΜΕΡΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ , 18/06/16 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ – ΣΚΙΑΘΟΣ - ΣΚΟΠΕΛΟΣ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων νωρίς το πρωί. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση μέσω Εγνατίας Οδού και με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για το λιμάνι του Βόλου. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και στις 11:30 αναχώρηση για τις Βόρειες Σποράδες την Σκιάθο. Άφιξη στο νησί περίπου στις 14:15. Περιήγηση στην χώρα με τα γραφικά σοκάκια όπου σ΄ ένα απ΄ αυτά, το σπίτι του Παπαδιαμάντη απέριττο και σοβαρό απείραχτο από το πέρασμα του χρόνου, θυμίζει κάτι άλλες εποχές για τις οποίες έγραφε τότε ο μεγάλος πεζογράφος. Χρόνος στη διάθεσή σας για έναν προαιρετικό γύρο του νησιού με καϊκι, όπου θα θαυμάσουμε τη σπηλιά της Φόνισσας, τα Λαναριά, το Ενετικό κάστρο και την καλύτερη παραλία Κουκουναριές. Στις 22:00 επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και αναχώρηση για την Σκόπελο, το δεύτερο σε έκταση νησί των Σποράδων μετά την Σκύρο. Άφιξη στις 22:30 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ , ΚΥΡΙΑΚΗ, 19/06/16 , ΣΚΟΠΕΛΟΣ.

Πρωινό. Περιήγηση στην Χώρα της Σκοπέλου, η οποία είναι μια από τις γραφικότερες πολιτείες του Αιγαίου. Θα θαυμάσουμε τα δίπατα και τρίπατα σπίτια της τα οποία είναι στριμωγμένα το ένα δίπλα στο άλλο με μπαλκόνια γεμάτα λουλούδια και κεραμιδένιες στέγες. Την ομορφιά της συμπληρώνουν η πλούσια βλάστηση και οι περίφημες εκκλησίες, που υπερβαίνουν τις εκατό. Το απόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το γραφικό και όμορφο νησί, ξεκινώντας από τη Στάφυλο. Στη συνέχεια της διαδρομής μας, περνώντας από Αγνώντα και Πάνορμο, φτάνουμε στη Γλώσσα, ένα από τα πιο αξιόλογα μέρη του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ), 20/06/16 , ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΒΟΛΟΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για τελευταία γνωριμία με το νησί και για αγορές και ψώνια αναμνηστικών. Αναχώρηση με το καράβι της γραμμής για το Βόλο στις 10:0. Άφιξη στο λιμάνι του Βόλου γύρω στις 15:00. Χρόνος ελεύθερος για περιπλάνηση στην παραλία του Βόλου και για φαγητό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεση στάση στον δρόμο επιστρέφουμε στην πόλη μας με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 80 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 175 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα - τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Βόλο – Σκιάθο, Σκιάθο – Σκόπελο, και Σκόπελο - Βόλο.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σκόπελο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκεδάσεως και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

- ‘Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

• Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.