τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Σάββατο 18 Ιούν, 2016 | Τιμή: €145 κατ'άτομο

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ , 18/06/16 , ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ.(304χλμ)

Αναχώρηση των εκδρομέων το πρωί από τα Ιωάννινα. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ, άφιξη στην Κυλλήνη, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό. Στη συνέχεια, επιβίβαση στο φέρρυ-μπότ και αναχώρηση για το νησί με τους κατάφυτους λόφους, τα ελαιόδεντρα και τις χελώνες καρέτα-καρέτα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 19/06/16, ΖΑΚΥΝΘΟΣ–ΛΑΓΑΝΑΣ-ΚΕΡΙ-ΖΑΚΥΝΘΟΣ. (45 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για Λαγανά, το μεγαλύτερο παραθεριστικό κέντρο του νησιού, όπου θα έχουμε σχετική παραμονή. Συνεχίζουμε για το νοτιότερο χωριό του νησιού το Κερί, το οποίο θυμίζει την παλιά Ζάκυνθο, όπου θα έχουμε παραμονή για μπάνιο και φαγητό. Στη συνέχεια, (προαιρετική) επίσκεψη στις περίφημες Γαλάζιες σπηλιές με καραβάκι, μια από τις πιο όμορφες σπηλιές της Ελλάδας με τους γαλάζιους χρωματισμούς από την αντανάκλαση και τη διάχυση του φωτός στα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος το βράδυ και προτείνουμε φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα με Ζακυνθινές καντάδες. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ (ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ), 20/06/16 , ΖΑΚΥΝΘΟΣ–ΙΩΑΝΝΙΝΑ(350 χλμ).

Πρωινό. Αναχώρηση για επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου, όπου και θα παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία. Εδώ φυλάγονται η λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου (μεταφέρθηκε το 1717 από το μοναστήρι Στοφάδων) και ελαιογραφίες των ζωγράφων Καπούζη και Δοξαρά. Eπιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Κυλλήνη. Φτάνουμε στην Κυλλήνη, παραμονή για φαγητό και παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεση στάση στο δρόμο, άφιξη στην πόλη μας, γεμάτοι εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 80 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 145 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Ζάκυνθο, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.