τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Τρίτη 12 Ιούλ, 2016 | Τιμή: €240 κατ'άτομο

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

5 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ, 12/07/2016, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ. (432χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση από την πόλη μας το βράδυ από την Ακαδημία, για τον Πειραιά με άφιξη την επομένη.

 

2η ΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ, 13/07/2016, ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. (20χλμ)

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:25 για το πανέμορφο νησί τη Σαντορίνη. Άφιξη στη Σαντορίνη γύρω στις 14:50 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για έναν περίπατο στα Φηρά, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τα γραφικά παραδοσιακά καλντερίμια, να θαυμάσετε την ασύγκριτη αισθητική της Κυκλαδικής αρχιτεκτονικής ή απλώς να απολαύσετε έναν καφέ και την μοναδική θέα του ηφαιστείου πάνω από τα βράχια της Καλντέρας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΠΕΜΠΤΗ , 14/07/16, ΦΗΡΑ - ΟΙΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για γνωριμία με την Φηρά, όπου είναι και η πρωτεύουσα του νησιού στην άκρη του κάθετου βράχου 260 μέτρα πάνω από τη θάλασσα, όπου βρίσκεται το αρχαιολογικό μουσείο, η αρχαία Θήρα, το παλιό καθολικό μοναστήρι των Δομικανών, η ορθόδοξη και η καθολική Μητρόπολη. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το κοσμοπολίτικο Παραθεριστικό κέντρο, με την μοναδική ομορφιά την Οία, όπου θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15/07/16, ΚΑΜΑΡΙ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΠΥΡΓΟΣ – ΚΑΣΤΕΛΙ – ΚΑΜΑΡΙ – ΠΕΡΙΣΣΑ.

Πρωινό και αναχώρηση για το ψηλότερο σημείο του νησιού, τον Προφήτη Ηλία, για τον Πύργο και το Καστέλι με τα ονομαστά κρασιά . Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Καμάρι, με την όμορφη πλάζ με μαύρο βότσαλο, την Επισκοπή και την διασημότερη παραλία της Σαντορίνης , την Περίσσα. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 16/07/16 , ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

Πρωινό. Αναχώρηση για το λιμάνι της Σαντορίνης, τη Θήρα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και αγορά αναμνηστικών. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι του Πειραιά στις 15:30. Άφιξη στον Πειραιά στις 23:15, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με έντονες αναμνήσεις και εντυπώσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 240 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα-τρίκλινα δωμάτια.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές , υπερυψωμένο , ασφαλές , κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας , με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Πειραιά - Θηρά και Θηρά – Πειραιά.

-Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας, με πρωινό.

- Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμά μας, από τοπικό ξεναγό.

- Aσφάλεια αστικής ευθύνης ( Π.Δ 339/11-9-96 ), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, κέντρα διασκεδάσεως και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο στο πρόγραμμα.

- ‘Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

• Για τυχόν καθυστερήσεις αναχωρήσεων των πλοίων ή αλλαγές δρομολογίων από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, το Pamvotis Travel δεν φέρει καμιά ευθύνη.