τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ

Διάρκεια: 5 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Δευτέρα 08 Αύγ, 2016 | Τιμή: €345 κατ'άτομο

ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ

5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΠΑΡΟ - ΝΑΞΟ

 

1η ΜΕΡΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ, 08/08/16, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ. (432 χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, άφιξη στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για την Πάρο στις 17:30. Άφιξη στο λιμάνι της Πάρου περίπου στις 21:45, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για φαγητό, όπου στην παραλιακή, θα βρείτε πολλά εστιατόρια και ψαροτεβέρνες και στα γραφικά σοκάκια θα βρείτε μικρά ταβερνάκια αλλά και εστιατόρια σε αυλές αναπαλαιωμένων αρχοντικών με "δροσερές αυλές". Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ , ΤΡΙΤΗ, 09/08/16, ΠΑΡΟΣ.

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να επισκεφθούμε τις Πεταλούδες, τοπίο με ξεχωριστή ομορφιά, πυκνή βλάστηση και πολλά νερά. Ακολουθεί επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής ή Καταπολιανής, από τα σπουδαιότερα μνημεία των Παλαιοχριστιανικών χρόνων στη χώρα μας και στο κάστρο. Επιστροφή στην Παροικιά και χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για γεύμα και μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα, αναχώρηση για το Μαράθι, όπου θα δούμε τα λατομεία Μαρμάρων. Στη συνέχεια θα πάμε στις Λεύκες, ένα από τα πιο ωραία και γραφικά χωριά της Πάρου. Αναχώρηση για Νάουσα, όμορφο παραλιακό χωριό. Εκεί θα δούμε το Κάστρο, το λιμάνι, κ.α. Δυτικά της Νάουσας, βρίσκονται οι Κολυμπήθρες, μια ξεχωριστή αμμουδιά με τεράστιους βράχους σε περίεργα σχήματα που θυμίζουν γλυπτά. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ , ΤΕΤΑΡΤΗ , 10/08/16, ΠΑΡΟΣ - ΝΑΞΟΣ.

Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για αγορά αναμνηστικών και αναχώρηση για το λιμάνι, απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για τη Νάξο στις 11:45. Άφιξη γύρω στις 12:30 στη Νάξο, η οποία απλωμένη στην παραλία και το λόφο με τα εντυπωσιακά λείψανα του κάστρου και τη μαγευτική θέα, η Χώρα μας καλωσορίζει με την Πορτάρα και το γραφικό εκκλησάκι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για μπάνιο. Το απόγευμα απολαύστε τη δύση του ηλίου που θα σας αποζημιώσει στο έπακρο με τα χρώματα που χαρίζει στο ήδη ειδυλλιακό τοπίο. Το βράδυ σας προτείνουμε την παραλία της Πλάκας με πολλές επιλογές για φαγητό. Τα περισσότερα μαγαζιά βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα με υπέροχη θέα και οι επιλογές σας μπορεί να είναι από θαλασσινά και τοπικά πιάτα ως και ευρωπαϊκή κουζίνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ , ΠΕΜΠΤΗ , 11/08/16, ΝΑΞΟΣ.

Πρωινό. Σήμερα, θα επισκεφθούμε το κάστρο, χτισμένο από τον ενετό Μάρκο Σανούδο, χαρακτηριστικό δείγμα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής. Επίσης θα επισκεφθούμε το αρχαιολογικό μουσείο και το μουσείο της Μητρόπολης. Στη συνέχεια αναχώρηση για να δούμε τα χωριά Γαλανάδο, όπου εκεί βρίσκεται ο πύργος του Μπελόνια και το χωριό Σαγκρί, Συνεχίζουμε για το Χαλκί, το Φιλότι με την παναγία Φιλωτίτισσα και το αποστακτήριο κίτρου και τέλος τον Απείραθο. Στον Απείραθο θα δούμε το αρχαιολογικό μουσείο, το γεωλογικό, το λαογραφικό και το μουσείο φυσικής ιστορίας καθώς και τις εγκαταστάσεις μεταφοράς φόρτωσης σμυρίδας. Στη Μουτσούνα, ελεύθερος χρόνος για φαγητό και κολύμπι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

 

5η ΜΕΡΑ , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , 12/08/16, ΝΑΞΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ. (432 χλμ)

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το λιμάνι, όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για τον Πειραιά στις 09:30. Άφιξη στον Πειραιά περίπου στις 15:00. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση. Με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο για φαγητό και καφέ, άφιξη στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 100 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 345 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, άνετο, υπερυψωμένο, πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού μας.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, Πειραιάς – Πάρος, Πάρος – Νάξος και Νάξος - Πειραιάς.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Πάρο & δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Νάξο, σε επιλεγμένα ξενοδοχεία του γραφείου μας.

- Τέσσερα (4) πρωινά.

- Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης (Π.Δ. 339/11-9-96), σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

- Ό, τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.