τηλ. 26510 34774 | fax. 26510 37779 | email. pamvoioa@otenet.gr

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Διάρκεια: 3 ημέρες | Ημ/νία Εκδρομής: Παρασκευή 26 Αύγ, 2016 | Τιμή: €170 κατ'άτομο

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 

1η ΜΕΡΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26/08/16, ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ (559 χλμ).

Συγκέντρωση των εκδρομέων το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νομού Έβρου την Αλεξανδρούπολη, η οποία είναι χτισμένη στο νότιο τμήμα πάνω στη θάλασσα. Άφιξη στο λιμάνι, απ΄ όπου θα πάρουμε το πλοίο της γραμμής για τη Σαμοθράκη στις 16:00. Άφιξη στην Καμαριώτισσα γύρω στις 18:00 και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και μια πρώτη γνωριμία με τη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 27/08/16, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.

Πρωινό. Αναχώρηση για γνωριμία με το νησί. Αναχώρηση για τη γριά Βάθρα που είναι κοντά στα Θέρμα, λίγα λεπτά με τα πόδια από την άκρη του χωριού. Στη συνέχεια μετάβαση στο Ρέμα του Φονιά. Όσοι επιθυμούν ακολουθούν το μονοπάτι, παράλληλα με το ρέμα, μέσα σε ένα δάσος από πλατάνια, μέχρι τον καταρράκτη. Σχετική παραμονή για γεύμα στα κοντινά Θέρμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στην Καμαριώτισσα. Το απόγευμα θα έχετε χρόνο ελεύθερο στη διάθεσή σας στη χώρα, όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια, να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα ή να απολαύσετε τον καφέ σας σε ένα από τα πολλά παραδοσιακά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ, 28/08/16, ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ (559 χλμ).

Πρωινό. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τον πύργο των Γατελούζων, που χτίστηκε το 1430 με σκοπό να προστατέψει το νησί από τις επιδρομές των πειρατών. Συνεχίζοντας φτάνουμε στην Παλαιόπολη με τους αρχαιολογικούς χώρους. Από εκεί καταλήγουμε στη χώρα για να επισκεφθούμε τον Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου το σπουδαιότερο κειμήλιο, όπως και όλων των εκκλησιών της Σαμοθράκης, είναι οι κάρες των Πέντε Νεομαρτύρων της Σαμοθράκης. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας για αγορά αναμνηστικών και αναχώρηση για το λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και απόπλους για την Αλεξανδρούπολη στις 15:00. Άφιξη γύρω στις 17:00 και με ενδιάμεσες στάσεις στο δρόμο, επιστροφή στην πόλη μας, με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την υπέροχη εκδρομή μας.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

** Για την έγκυρη κράτησή σας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα και να συνοδεύεται με προκαταβολή 70 ευρώ κατά άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής 7 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής δεν θα γίνονται δεκτές από το πρακτορείο. Αυτό γίνεται προς όφελος των πελατών οι οποίοι είναι συνεπείς στην εγγραφή τους, έτσι ώστε να είναι έγκαιρη η ενημέρωσή τους για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

 

 

 

 

 

 

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 170 ευρώ / κατά άτομο σε δίκλινα – τρίκλινα δωμάτια.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορά με πολυτελές, υπερυψωμένο, ασφαλές, κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας, με την πολυετή εμπειρία του οδηγού.

- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη.

- Δύο (2) διανυκτερεύσεις στη Σαμοθράκη, σε επιλεγμένο ξενοδοχείο του γραφείου μας.

- Δύο (2) πρωινά.

- Συνοδός του γραφείου μας.

- Περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης, ( Π.Δ 339/11-9-96 ) σύμφωνα με τους νόμους της Ε.Ε.

- Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Εισόδους σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και κέντρα διασκεδάσεως, ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

- Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβάνει.

 

 

 

* Σημείωση : Οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αλλαγή στα δρομολόγια των πλοίων, το γραφείο μας δε φέρει ευθύνη.